Martin Wallace u srcu

.
OK za Field of Glory je kriv
@Shich kada je naišao na BGG Basement (Gameslore outlet). Već sam pred neko vrijeme bacio oko na ovu malu simpa igru, ali nikad nisam ni slutio da ću ju platiti tako jeftino.
Na A Study in Emerald 1st Edition sam sasvim slučajno naletio pregledavajući naše oglase i naišavši na onaj od
@jvda83 . Btw. sve pohvale na suradnju

.
Što se tiče igre otkrili smo ju 2013. na All A Boardu, koji se ljeti održavao u odmaralištu Solaris blizu Šibenika (veliko hvala
@joezg na svim nezaboravnim trenucima održavanja All Aboarda). Od preko 300 igara poredanih uzduž dvorane, odmah me privukla zanimljivim artworkom. Poslije sam doznao još da je kao predložak poslužila odlična strip priča Neil Gaimana. Ni dan danas još nisam stigao nabaviti i pročitati primjerak, ali ovo me baš podsjetilo da se posvetim i tome. Uglavnom uspio sam nagovoriti Slavicu da proučimo pravila i isprobamo u dvoje, budući da nažalost nitko drugi nije pokazivao interes. Sjećam se da smo se svojski namučili prolazeći kroz pravila. Poslije sam istražujući doznao da nismo jedini koji su imali boljke s pravilima. Usprkos tome što smo nešto krivo igrali i skužili tek na samom kraju, igra nam se instantno svidjela. Nažalost u oceanu drugih igara jednostavno nam je iščeznula s vidika, sve dosad. Moram priznati kako sam se dva dana nećkao dal da se javim jvda83 i kupim prvu ediciju, ili da se odlučim za drugu. Netko čak i prodaje na Njuškalu drugu ediciju -
https://www.njuskalo.hr/drustvene-igre/ ... s-21591927
Mada druga edicija ima nesumnjivo ljepši artwork, odlučio sam se ipak za prvu jer mi se nisu svidjeli dijelovi igre koji su pojednostavljeni.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon