Go for the eyes, Boo! Go for the eyes!Minsc1610 je napisao/la: 10 srp 2020, 14:29 Od Baldurs Gate pa nadalje sam minsc ili boo - dva najdraža lika od kada je svijeta i vijeka u računalnim igrama. Moja žena zove se Irena a glavni zlikovac u dvojci Irenicus - tako da sve ima smisla![]()
Nomen est omen
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Re: Nomen est omen
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Što nisu čuvali Thrawna? Nisu Noghrii imali veze sa Vaderom.Noghri je napisao/la: 10 srp 2020, 13:40 Ja sam standardna Star Wars shema, inicijalno mi je trebao neki nick za Travian, koji je idealno povezan sa povecim brojem potencijalnih imena gradova. A di ces bolje nego Star Wars planeti i cudnovate zivine koje su cuvale Darth Vadera![]()
![]()
![]()
Frle mi je nadimak od srednje kad su me frendovi tako prozvali vezano uz prezime.
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 224 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
U biti imas pravo, cuvali su Thrawna, a Vader i Palpatine su ih koristili kao ubojice (nakon sto je Vader zagadio i 'pokorio' njihov planet). Dugo nisam citao Thrawn trilogiju 

- tanelorn
- Reactions:
- Ima zahvala: 2036 puta
- pohvaljen: 224 puta
Tanelorn je ime fikcijskog grada iz nekih djela Michaela Moorcocka. No, taj nadimak koristim još sa početaka interneta, BUG BBSa, newsgrupa, foruma i IRC chatova. Pravi razlog zašto sam stavio baš taj nadimak je što sam u trenutku kad sam morao smisliti neki nadimak slušao metal band Blind Guardian koji na svome četvrtom studijskom albumu ima pjesmu "A Quest For Tanelorn". 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 162 puta
- Kontakt:
Meni je kad sam bio mlad nadimak u društvu bio doktor. Pa mi je na netu uvijek bio doc ali u zadnjih 10tak godina doc je uvijek zauzeti pa sam onda stavio docich, nastavak mi je od prezimena
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Ja dok sam bio u vodama hard core techno (ili ti gabba-e) produciranja i DJ-iranja sam imao nick DJ Sadista, onda nekad poslije smo igrali neku igru na kompu, bome nisam više siguran gdje je to prvo bilo gdje smo morali smisliti i ime i prezime, pa smo svi iz zajebancije izmijenili svoja prava imena ili nadimke u nešto treće. Tako je nastao Ivos Sadistiko, od mojeg imena Ivan -> Ivo -> Ivos, a Sadista u Sadistiko. Tako većinom sada koristim samo nick Sadistiko.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Moje je varijacija na crazy cat lady
Dugo sam bio LeCoeurSec posvuda, a to je bilo nastalo u fazi dubokog emo stanja negdje druga godina faksa kad sam usput i učio francuski, a to je sintagma iz neke pjesme i znači "suho srce".
Kako sam u međuvremenu odrastao htio sam se maknuti od suhoće i srdaca pa eto. Imam kuniće i kažu mi da sam lud inače i tako nastade CrazyBunnyGuy. 

- Ovi su korisnici zahvalili autoru CrazyBunnyGuy za post:
- kockica
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Što implicira da su svi koji su te slušali bili mazohistisadistiko je napisao/la: 11 srp 2020, 16:38 Ja dok sam bio u vodama hard core techno (ili ti gabba-e) produciranja i DJ-iranja sam imao nick DJ Sadista, onda nekad poslije smo igrali neku igru na kompu, bome nisam više siguran gdje je to prvo bilo gdje smo morali smisliti i ime i prezime, pa smo svi iz zajebancije izmijenili svoja prava imena ili nadimke u nešto treće. Tako je nastao Ivos Sadistiko, od mojeg imena Ivan -> Ivo -> Ivos, a Sadista u Sadistiko. Tako većinom sada koristim samo nick Sadistiko.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 203 puta
- pohvaljen: 563 puta
- Kontakt:
Moj nadimak je spoj imena i prezimena i činjenice da volim mlijeko te prkosa jer su mi ime kroz život često krivo pisali.