gdje si je nabavio? zanima me unlock od pocetka ali je ovo prvi set da me zanima i temom...
Koju ste igru nedavno kupili?
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1924 puta
- pohvaljen: 680 puta

Ovo su zamjene u zadnja 2 tjedna i moram reći da su mi sve igre super, jednostavne za igrati i zabavne.
Osobito mi je dobar ovaj Kingdom Builder, na prvu kada sam vidio igru mi je izgledala da će mi se jako svidjeti i stvarno je odlična!

Indigo se na prvu činio da će biti jako linearan, ali zapravo je dosta dobro osmišljeno kako uvijek pa i u zadnji čas možeš skrenuti dragi kamen iz tuđe u svoju košaru...
Žena je isto zadovoljna s igrama što je vrlo bitna stavka jer inače bih imao samo puno nezaboravnih partija sa zidom

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Ja bih iskreno nekad rađe igrao sa zidom. Nekak mi djeluje entuzijastičnije od moje žene
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
-
- Reactions:
Mene je zena zadnje dvije igre pobjedila i odmah je entuzijazam porastao. Tako da probaj pustit koju partiju kad vidis da je entuzijazam nizakdlakar je napisao/la: 13 ruj 2020, 22:47 Ja bih iskreno nekad rađe igrao sa zidom. Nekak mi djeluje entuzijastičnije od moje žene

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Ma jok. Pobjedi ona al ode od stola dok ja zbrajam bodove... 
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
Ovo mi je nekako poznato.dlakar je napisao/la: 13 ruj 2020, 22:47 Ja bih iskreno nekad rađe igrao sa zidom. Nekak mi djeluje entuzijastičnije od moje žene

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 15 puta
Uuu,nice! Volio bi da napišeš neki feedback o igri. YouTube je škrt na recenzijama 

-
- Reactions:

eee ovome se jako veselim za solo igranje

p.s. malo mi čudno ovo ime grada iz igre, reko idem upisati u translator i kaže gravehold = grobno mjesto. hm malo pesimistično nekako. nisam još baš ušao u priču igre, ali čini mi se nekako da je taj narod izgubio svaku nadu. nema veze, sad će se oni oraspoložit kad vide da ja dolazim

edit: sad vidim da je i cijeli setting vrlo mračan i bez nade tako da je ime grada vrlo prikladno i dano s razlogom

Zadnja izmjena: juri006, dana/u 15 ruj 2020, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.