BoardGameGeek Secret Santa
- danijel2008
- Reactions:
- Ima zahvala: 81 put
- pohvaljen: 200 puta
- Kontakt:
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
evo i mene po peti put, stavil sam opet "ship anywhere", ipak je tak uzbudljivije..
a jedva čekam da saznam otkud će moj santa da bude ove godine, dosad je bil redom iz austrije, mađarske, slovenije i brazila..
a jedva čekam da saznam otkud će moj santa da bude ove godine, dosad je bil redom iz austrije, mađarske, slovenije i brazila..
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Još manje od 24 sata za prijave, sređivanje wishlista
Trenutna brojka prijavljenih je 2344, tj. manje nego prošlo ljeto, al će vjerojatno dosta porasti zbog igrača koji se sjete u zadnji čas 
Meni je ovo 8. put da sudjelujem, a ovaj put sam si olakšao život / ograničio targete na nekoliko EU država s lijepim brojem trgovina

Meni je ovo 8. put da sudjelujem, a ovaj put sam si olakšao život / ograničio targete na nekoliko EU država s lijepim brojem trgovina

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3722 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
...ma ja već par godina tako radim, ali dodam uvijek i USA, pošto je tamo možda i najlakše srediti jeftine igre i dostavu.
Sve to od one godine kad sam jadnog @Vicko nazaje... da mi u Budimpešti kupi igre i dostavi na kućnu adresu čovjeku. Mislim, svaka čast Vicku, al nemamo mi svi Vicka u svim zemljama svijeta da nam odradi takav genijalan posao. A da ne govorim da pola trgovina u Mađarskoj tada nisu imali stranice na engleskom. Da nije bilo Vicka ne znam kako bi riješio problem. Vječno zahvalan
Sve to od one godine kad sam jadnog @Vicko nazaje... da mi u Budimpešti kupi igre i dostavi na kućnu adresu čovjeku. Mislim, svaka čast Vicku, al nemamo mi svi Vicka u svim zemljama svijeta da nam odradi takav genijalan posao. A da ne govorim da pola trgovina u Mađarskoj tada nisu imali stranice na engleskom. Da nije bilo Vicka ne znam kako bi riješio problem. Vječno zahvalan
- Vicko
- Reactions:
- Ima zahvala: 312 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Čujem da me se spominjesadistiko je napisao/la: 07 stu 2020, 10:39 ...ma ja već par godina tako radim, ali dodam uvijek i USA, pošto je tamo možda i najlakše srediti jeftine igre i dostavu.
A uuuu, kada se sjetim toga
Da, nije baš bilo stvari/uputa na engleskom, a točno se sjećam kako sam lunjao gradom po mraku i tražio poštanske urede koji su radili. Rekao sam kolegi sa kojim sam tada bio na tečaju: "Imam posao za obaviti."
Uh, skroz sam zaboravio na to dok me nisi podsjetio.

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ajmo Sante, na vidjelo s novim (ovogodišnjim) igrama koje ste stavili na svoje wishliste.
Baš malo uređujem stvari i zapravo vidim da ono što me najviše zanimalo sam uzeo preko KS-a tak da sam malo kratak s novim igrama na wishlisti.
Baš malo uređujem stvari i zapravo vidim da ono što me najviše zanimalo sam uzeo preko KS-a tak da sam malo kratak s novim igrama na wishlisti.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
https://boardgamegeek.com/wishlist/mado78
Praktički iste igre kao i prošle godine. Slabo sam igrao ove godine, slabo istraživao nove igre. Bilo kaj s tog popisa da mi Santa kupi, ja sretan
Pa ti imaš 100 igara na wishlisti Sadistiko
https://boardgamegeek.com/wishlist/sadistiko
Praktički iste igre kao i prošle godine. Slabo sam igrao ove godine, slabo istraživao nove igre. Bilo kaj s tog popisa da mi Santa kupi, ja sretan

Pa ti imaš 100 igara na wishlisti Sadistiko

https://boardgamegeek.com/wishlist/sadistiko
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
pa nek čovjek ima što za odabrat
, al ima i dobar dio koje nikako ne želim ili imaju frendovi
Mislim da je tako lakše onom ko traži igre.
Ima sam prije dvije godine lika koji je imao 6 igara na listi (a oko 1000 u kolekciji), pa ti kupi, a nigdje ih nema za nabaviti

Mislim da je tako lakše onom ko traži igre.
Ima sam prije dvije godine lika koji je imao 6 igara na listi (a oko 1000 u kolekciji), pa ti kupi, a nigdje ih nema za nabaviti