BoardGameGeek Secret Santa

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1190 puta
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Re: BoardGameGeek Secret Santa

Post Postao/la mado »

Valsim je napisao/la: 09 stu 2020, 17:29
mado je napisao/la: 09 stu 2020, 16:23 Dobili smo targete :hepihepi

A moj ima točno 4 (slovima : štiri) igre na višlisti :shock: :facepalm :nee sbatine :sokiran
Hahaha. Good luck :D .
Koje su to četiri igre?
To je između mojeg targeta i mene. Kao Santa ne smijem otkriti :geek:
Minsc1610
Reactions:
Ima zahvala: 296 puta
 pohvaljen: 339 puta
Kontakt:

Post Postao/la Minsc1610 »

Moj target nema ni jednu must have igru, a love to have igre su neke opskurne igre kojih više nema nigdje za kupiti osim jedne kojoj je trenutna vrijednost 350 - 400 dolara :D, no ima jedno 20-tak like to have igara pa sam malo odahnuo kad sam vidio da su to normalne igre :D :D. Target mi je u Americi i po vašem iskustvu gdje najbolje i najlakše kupiti u USA?
slika
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3722 puta
 pohvaljen: 3857 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Ja sam za sad jako zadovoljan, UK, 13 igara na listi. Neke od toga su povoljne i vjerujem da će bit sretan, nadam se samo da ima na stocku :-D
slika
PsyBurn
Reactions:
Ima zahvala: 183 puta
 pohvaljen: 104 puta
Kontakt:

Post Postao/la PsyBurn »

Prosle godine Brazil. Ove godine Njemacka.
Neka normalna wishlista od 40 itema.

Mislim da cu se ove godine manje zivaca potrositi na slanje i trazenje boardgejmova.

Gimli i Legolas Mrazovi ride again!
slika
marge
Reactions:
Ima zahvala: 285 puta
 pohvaljen: 774 puta
Kontakt:

Post Postao/la marge »

vau, target mi je iz argentine ove godine, čini se da će bit izazovnija i zanimljivija potraga ove godine nego li prijašnjih..

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk

Deni
Reactions:
Ima zahvala: 690 puta
 pohvaljen: 1092 puta
Kontakt:

Post Postao/la Deni »

nakon SAD-a, UK... tip s 400+ igara na listi i 20 igara na wishlisti. gotovo sve su out of stock ili preko 100€. napisao je da može i polovna biti, tako da će dobiti nešto s BGG marketa. dvoumim se dvije igre ili igra+ekspanzija... Poslao sam mu poruku pa ćemo vidjeti u kojem smjeru diše

je li vam se javio vaš santa?
Ovi su korisnici zahvalili autoru Deni za post:
mado
slika
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1190 puta
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Minsc1610 je napisao/la: 09 stu 2020, 18:10 Moj target nema ni jednu must have igru, a love to have igre su neke opskurne igre kojih više nema nigdje za kupiti osim jedne kojoj je trenutna vrijednost 350 - 400 dolara :D, no ima jedno 20-tak like to have igara pa sam malo odahnuo kad sam vidio da su to normalne igre :D :D. Target mi je u Americi i po vašem iskustvu gdje najbolje i najlakše kupiti u USA?
Amerika je među lakšima za kupiti. Imaš ovdje brdo shopova: https://www.boardgamegeek.com/wiki/page ... tores#toc0
Imao sam jednom ili dva put amera, a ak se sjećam neke popuste sam uhvatio na CoolStuffIncu ili Cardhausu, možda i free shipping. Ako ti se ne žuri, malo istražuj akcije, popuste, često su značajni. A i onaj Black Friday dolazi kad stvarno znaju biti ludi popusti. :thumbs

Deni je napisao/la: 09 stu 2020, 20:12 je li vam se javio vaš santa?
Ni target ne odgovara (nije bio na BGGu od prošlog četvrtka :( ) ni Santa, al to sam već navikao. Svake godine šutljivi Santa, eventualno neki kratki pozdrav ili javlja da su igre poslane, a ja svoje targete maltretiram zabavljam i potičem da pišu po BGGu, rejtaju svoje igre, fotkaju i svašta nešto :) A za kraj ih nagradim dobrim i vrijednim poklonom :thumbs2

E jel imate namješteno da vam dođe mail kad dobijete BGG poruku, pa praktički odmah na mobu vidite čim vam netko piše na BGGu?
Ovi su korisnici zahvalili autoru mado za post (ukupno 2):
Minsc1610marge
Minsc1610
Reactions:
Ima zahvala: 296 puta
 pohvaljen: 339 puta
Kontakt:

Post Postao/la Minsc1610 »

Meni se moj Santa javio odmah. Prošle godine ni glasa samo stigao Gugong. Ove godine cijelo pismo kako imam predivnu wishlistu i da će me jaaaaako usrećiti i da se baš veseli što je moj Santa. Al se javio njegov Elf. 😁😁😁 Totalno fora!
slika
marge
Reactions:
Ima zahvala: 285 puta
 pohvaljen: 774 puta
Kontakt:

Post Postao/la marge »

Minsc1610 je napisao/la: 09 stu 2020, 18:10 Target mi je u Americi i po vašem iskustvu gdje najbolje i najlakše kupiti u USA?
https://www.miniaturemarket.com/ tamo kupih oba puta kad imah amera za target, stvarno budu dobri popusti u drugoj polovici studenog.. jedan od američkih targeta mi je imal 5 igara samo na wishlisti i tamo mu nađoh dvije od tih pet i još sam bil ubacil tides of time..
Deni je napisao/la: 09 stu 2020, 20:12 je li vam se javio vaš santa?
ove godine se čak i javio već..
mado je napisao/la: 09 stu 2020, 22:50 E jel imate namješteno da vam dođe mail kad dobijete BGG poruku, pa praktički odmah na mobu vidite čim vam netko piše na BGGu?
e, ovo je baš korisna informacija, sad imam i ja to namješteno ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru marge za post:
Minsc1610
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3722 puta
 pohvaljen: 3857 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

@mado pa sunce ti žarko, nisi me ubacio na listu helpera, a rekao sam da bi se prijavio.
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”