BoardGameGeek Secret Santa
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
ja poslal danas prvi gejm za argentinu..
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Ja isto ispunio svoje dužnosti. Malo prije naručio online. Trebao bi dobiti poklon u slijedećih par dana i biti zadovoljan, nadam se
A moj Santa ništa, bio sam zločest valjda ovu godinu

A moj Santa ništa, bio sam zločest valjda ovu godinu

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3722 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Meni niti se santa javio (kao ni prošle godine) niti mi se javlja ova targetica koju sam dobio. Čekam do sutra da naručim radi kartice, naručujem s dva mjesta pošto ima divlju igru za Must have, a love to have s druge trgovine. Bit će nešto više nego što treba, al ko ga je... Nek se veseli narod 

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Počeli su stizati pokloni :
https://boardgamegeek.com/geeklist/2786 ... ta-sent-me
https://boardgamegeek.com/geeklist/2786 ... ta-sent-me
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Jučer bila gužva pa nisam napisao da sam svojoj targetici iz UK poslao jednu igru iz Zatu games, a jednu sam sad zakasnio iz uplay talijanske trgovine (ta joj je jedina Must have). Još prvi dan Secret Sante je bila igra, sad je više nema. Kažu brzo će doći, nadam se da ne lažu.
Inače, targetica se javila i ispunila zadatak koji sam joj zadao. Kad sam joj prvi puta gledao listu igara koje posjeduje imala je oko 150 komada, sad je unesla preko 350 igara i ocjenila većinu. Rekoh do druge godine hoću vidjeti i unesene odigrane igre
Inače, targetica se javila i ispunila zadatak koji sam joj zadao. Kad sam joj prvi puta gledao listu igara koje posjeduje imala je oko 150 komada, sad je unesla preko 350 igara i ocjenila većinu. Rekoh do druge godine hoću vidjeti i unesene odigrane igre

- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
Ja muku mucim sa svojim targetom. Igre koje su ispod 100€ jedino mogu naci na bggu, ali na nizozemskom ili njemackom. Doduse, jezicno su neovisne, but still... Jeidno sto ima na popisu od novih igara je Viscounts, koja kosta 48€ s free shippingom
hmmm
Inace, javio mi se Santa. Malo je overwhelman s mojom listom od 50 naslova. Izgleda da prvi put sudjeluje, ali rekao je da ce igre biti uskro na putu.
Inace, javio mi se Santa. Malo je overwhelman s mojom listom od 50 naslova. Izgleda da prvi put sudjeluje, ali rekao je da ce igre biti uskro na putu.
- _Kex_
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
poslao targetici 2 poklona, jedan must have drugi love to have, sve skupa cca 52$ - postarina 0$. ne lajkam Bezosa ni Amazon, al kaj da radim kad su najjednostavniji 
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
moja targetica je dobila svoj prvi poklon koji je krenuo iz UK, a ovaj iz Italije još nije stigao u trgovinu, tak da se nadam da se nisam zaje... s tim. Ono što me malo smeta što mi se samo jednom javila, ali niti je objavila da je dobila poklon niti meni zahvalila. Prvi joj je put pa ajd, može joj se malo progledat kroz prste.
EDIT: e da, dobio obavijest od Royal Maila (valjda neka UK služba) da bi danas trebao dobiti neki paket. Možda je ove godine moj Santa odlučio napraviti ranu dostavu, ko bi ga znao.
EDIT: e da, dobio obavijest od Royal Maila (valjda neka UK služba) da bi danas trebao dobiti neki paket. Možda je ove godine moj Santa odlučio napraviti ranu dostavu, ko bi ga znao.
Zadnja izmjena: sadistiko, dana/u 17 stu 2020, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
ja za drugi gejm za argentinu čekam da se ili pojavi na 365games pa da bude normalna poštarina ili neki drugi vid akcije na američkim trgovinama jer obično je poštarina skuplja od same igre, a to nije dobro