Taman radim 24h šihtu pa sam manje više na raspolaganju cijeli dan ako ne bude pizdarija
Through the Ages online liga (2.sezona u tijeku)
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Re: Prva Through the Ages online liga - ZAVRŠENO
Što se mene tiče može počet. 
Taman radim 24h šihtu pa sam manje više na raspolaganju cijeli dan ako ne bude pizdarija
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Liga je pokrenuta, grupe su oformirane, igra se u dva navrata, i to u oba ima i 3p i 4p igara ipak. Drugu polovicu započnem kad ostane samo jedan nezavršeni meč iz prve.
Sretno svima!
Sretno svima!

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
E da je do sreće, ne bih ju ni igro. 
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- roverandom
- Reactions:
- Ima zahvala: 152 puta
- pohvaljen: 195 puta
- Kontakt:
Možda napravit novu temu? Na ovoj piše da je završeno.
- Papaver
- Reactions:
- Kontakt:
Može i tako, ili može @ABQ preimenovati ovu možda da ne otvaramo novu temu, pogotovo ako se lige i dalje budu održavale.
Preimenovao. Sretno svima!Papaver je napisao/la: 14 stu 2020, 13:00Može i tako, ili može @ABQ preimenovati ovu možda da ne otvaramo novu temu, pogotovo ako se lige i dalje budu održavale.
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Re: Through the Ages online liga (2.sezona u tijeku)
Ispričavam se svima koji su završili sa mnom u partiji, ali mislio sam da liga počinje sutra pa sam napravio planove za vikend.
Nažalost neću biti pri računalu do sutra predvečer pa ćete se morati načekati za moj prvi potez. Ako automa ne preuzme (je li 24 ili 36 sati?).
Nažalost neću biti pri računalu do sutra predvečer pa ćete se morati načekati za moj prvi potez. Ako automa ne preuzme (je li 24 ili 36 sati?).
- Ovi su korisnici zahvalili autoru dendarii42 za post (ukupno 2):
- dlakar • Papaver
- Papaver
- Reactions:
- Kontakt:
36 sati je po dobu, ne brini.dendarii42 je napisao/la: 14 stu 2020, 14:18 Ispričavam se svima koji su završili sa mnom u partiji, ali mislio sam da liga počinje sutra pa sam napravio planove za vikend.
Ja sam kriv, isprike, rekao sam da u nedjelju počinjemo, a nisam mislio o tome da će si ljudi isplanirati vrijeme prema tome.

- Papaver
- Reactions:
- Kontakt:
Čestitke @dgalesic2000 na prvoj pobjedi lige.
Ekipa iz grupe 1, probajte se nekako dogovoriti da nekom drugom teče rezervno vrijeme prije nego svi idu spavati večeras, da dendariiju ne istekne sva rezerva nakon što danas započne s potezima.
Čim prvo doba završi resetira mu se rezervno vrijeme pa nakon što se to dogodi u svim partijama može sve dalje normalno ići.
Nadam se da ste shvatili što sam htio reći.

Ekipa iz grupe 1, probajte se nekako dogovoriti da nekom drugom teče rezervno vrijeme prije nego svi idu spavati večeras, da dendariiju ne istekne sva rezerva nakon što danas započne s potezima.
Čim prvo doba završi resetira mu se rezervno vrijeme pa nakon što se to dogodi u svim partijama može sve dalje normalno ići.
Nadam se da ste shvatili što sam htio reći.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Papaver za post (ukupno 2):
- dgalesic2000 • dendarii42