Tražim kompanjone za narudžbu sleevova
- Schism
- Reactions:
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
Re: Tražim kompanjone za narudžbu sleevova
Ajmo onda tak, do kraja 6. mjeseca, pa budemo vijdeli. Meni isto stizu jos 2 igre do onda pa budem mozda trebal jos koji paketic ...
- casedeck
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
Priključio se još jedan frend sa 4 paketa (zasad). To je trenutno 37, idemo dalje...
- sonjecka
- Reactions:
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
posto sam dosad samo kupovala za mtg karte sleevese, jer njih ima po ducanima, sad mi treba malih i velikih sleevesa (tipa za karte iz Pillars of the earth i Dixit - koje su to uopce velicine, sorry sto gnjavim,al dok se ne uhodam
)
Rado bi se pridruzila kupovini. Koliko uopce kostaju takvi paketici? Ako su do 2,5 dolara 50-100 kom, uzela bi od svakog nekoliko paketica.
3 paketa malih (za male karte pillars of the earth)
3 paketa velikih (za karte dixit)

Rado bi se pridruzila kupovini. Koliko uopce kostaju takvi paketici? Ako su do 2,5 dolara 50-100 kom, uzela bi od svakog nekoliko paketica.
3 paketa malih (za male karte pillars of the earth)
3 paketa velikih (za karte dixit)
- Schism
- Reactions:
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
Vidi ovdje tocno koji ti sleevesi trebaju i kolko im je cijena. Pise ti za svaki tip kojim igrama odgovara i dimenzije. Onda ak se odlucis za narudzbu javis se casedeck-u pa ti on posalje google doc u kojem je narudzba.
-
- Reactions:
- Kontakt:
Ajde i ja vam se pridružim u narudžbi. Provjerim veličinu čim prije i koliko mi paketa treba - jel kasno ako javim do srijede? Cijena se čini smiješna pa možda sleevam igre koje i nisam planirao sleevat. 

- casedeck
- Reactions:
- Kontakt:
OK, super, samo javi kad provjeriš sve. Nije kasno do srijede, planirali smo čekati do kraja mjeseca da se ljudi jave.Dibbler je napisao/la:Ajde i ja vam se pridružim u narudžbi. Provjerim veličinu čim prije i koliko mi paketa treba - jel kasno ako javim do srijede? Cijena se čini smiješna pa možda sleevam igre koje i nisam planirao sleevat.
- casedeck
- Reactions:
- Kontakt:
OK, upravo mi došlo u inbox, novi promo Mayday Gamesa:
Provjerio sam o kojima se točno radi, od naše moguće narudžbe to su samo USA Chimera (McGregor, 1 paket) i Euro Card Sleeves (Lucia i ja tj. Pprincess i casedeck, 10 paketa), i Magnum Silver (sonjecka - najnoviji clan narudžbe, 1 paket).
Dodatno na popustu je i nakakav posebni promo za 7 Wonders color-backed 300-pack sleeves, više detalja na: http://maydaygames.com/card-sleeves-65- ... lored.html (dakle za ljude koji su planirali sleeveati 7 Wonders (grof, Schism), možda ima smisla uzeti ovo umjesto "običnih" sleeveova).
Naravno moguće da sam pogriješio negdje, možete sami provjeriti prema tim SKU-ovima tj. brojevima artikala u promo ponudi.
OK, koliko vidim ovo nema neki veliki utjecaj na nas, eventualno ljudi koji imaju samo par paketa možda nađu još neke na popustu da naprave narudžbu od 5+ i odluče se isključiti iz naše "grupne" narudžbe (ako ima smisla, zašto ne... nećemo nikome zamjeriti). Mislim da baš Luciu i mene to najbolje pogađa, sa ovih 10 Euro Size paketa za Dominion. Ali imamo još neke sleeveove koje ćemo vjerojatno naručivati, dakle nećemo ići na tu opciju.
U grupnu narudžbu se upravo uključila i sonjecka (welcome!), trenutni count je ukupno 47 paketa, i još ljudi se javlja. Things are looking good...
Dakle o čemu se radi: besplatni shipping za 5+ paketa nekih sleeveova, morate naručiti u sljedećih 2 dana.Until Sunday night at 11:59PM MST only, we are offering FREE WORLDWIDE SHIPPING on select card sleeves!
To claim your coupon code & for full details, just go to our page here: http://maydaygames.com/blog/sleevesale
Provjerio sam o kojima se točno radi, od naše moguće narudžbe to su samo USA Chimera (McGregor, 1 paket) i Euro Card Sleeves (Lucia i ja tj. Pprincess i casedeck, 10 paketa), i Magnum Silver (sonjecka - najnoviji clan narudžbe, 1 paket).
Dodatno na popustu je i nakakav posebni promo za 7 Wonders color-backed 300-pack sleeves, više detalja na: http://maydaygames.com/card-sleeves-65- ... lored.html (dakle za ljude koji su planirali sleeveati 7 Wonders (grof, Schism), možda ima smisla uzeti ovo umjesto "običnih" sleeveova).
Naravno moguće da sam pogriješio negdje, možete sami provjeriti prema tim SKU-ovima tj. brojevima artikala u promo ponudi.
OK, koliko vidim ovo nema neki veliki utjecaj na nas, eventualno ljudi koji imaju samo par paketa možda nađu još neke na popustu da naprave narudžbu od 5+ i odluče se isključiti iz naše "grupne" narudžbe (ako ima smisla, zašto ne... nećemo nikome zamjeriti). Mislim da baš Luciu i mene to najbolje pogađa, sa ovih 10 Euro Size paketa za Dominion. Ali imamo još neke sleeveove koje ćemo vjerojatno naručivati, dakle nećemo ići na tu opciju.
U grupnu narudžbu se upravo uključila i sonjecka (welcome!), trenutni count je ukupno 47 paketa, i još ljudi se javlja. Things are looking good...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Tražim kompanjone za narudžbu sleevova
Trenutno sam na moru, pa mi internet nije uvijek dostupan (ah, kako dobro!
) ali budem pogledao ovaj super pack za 7W pa javim

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw