Vidim da je stara tema, ali nitko nije odgovorio pa da se svejedno javim. Kupila sam igru preko igraj.si i jučer smo igrali prvi put. Igra se svima svidjela, dobro je to šta ima dosta strategije (ali i sreće) i više načina kako skupljati bodove. Ima par mehanika koje volim (tile placing, card drafting - oprosti na engleskom ali ne znam terminologiju na hrvatskom

Ono šta je mene najviše privuklo je to da je relativno kompleksna, ali se pravila dosta brzo nauče. Isle of cats je za nijansu kompliciranija od npr. Catana. Osim toga fora izgledaju te mačke, tako da mislim da je super za mačkoljupce koji vole društvene igre

Jedino šta bi nekoga moglo odbiti je da nema puno interakcije s drugim igračima. Slažeš svoj brod i možeš donekle onemogućiti nekome da nešto napravi, ali ne puno jer ni ne znaš što sve drugi igrači žele ostvariti. Više manje se baviš time da ostvariš što više bodova, kao u npr. Ticket to ride.
Uglavnom, igra je dobra, mislim da će nam postati jedna od onih koje igramo često.