Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Samo da znaš da je to namijenjeno za dijete koje je tek nedavno proslavilo 7.rodjendan, pa ako se tu nadjes 

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3722 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
hehhe, mislim odigrat sa ženom i klincima (mada nisu više tako mali) nadam se da će im biti dovoljno zanimljivo baš radi tog legacy aspekta. Inače, jel se da ta igra odigrat dva puta s različitim ekipama ili je to to kad odigraš i nema reseta ili nešto slično?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Skeptican sam (barem za kidz, teenz još nismo isprobali), ali dobro. Ne može se resetirati zbog naljepnica koje trošiš da pratis napredak igre.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Jao igrat ćeš tu igru koju su napali mediji. Kak bi Alemka rekla "Mrzis Hrvatsku i Vukovar"miki0102 je napisao/la: 19 pro 2020, 12:33 Ovu prvu izgleda da svi ozbiljni igrači imaju, a ovu drugu za malo soliranja preko praznika.![]()
![]()
![]()

Daj obavezno opiši dojmove tog Bih TS-a.

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
A što ako pobjediš s Hrvatskom stranom? Onda dobiš Velered kralja Tomislava s lentom i Velikom Danicommado je napisao/la: 19 pro 2020, 12:45Jao igrat ćeš tu igru koju su napali mediji. Kak bi Alemka rekla "Mrzis Hrvatsku i Vukovar"miki0102 je napisao/la: 19 pro 2020, 12:33 Ovu prvu izgleda da svi ozbiljni igrači imaju, a ovu drugu za malo soliranja preko praznika.![]()
![]()
![]()
Daj obavezno opiši dojmove tog Bih TS-a.![]()

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 490 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Bemused
Neću tako skoro probati, pričekat će bolje dane. Dio komponenti je od malo debljeg kartona. Što mi se sviđa, no kvaliteta printa varira.. Jedna virtuoso kartica ima loš print gdje tanke okomite crte prekrivaju inače lijep crtež. Karte su ok, male, čvrste. Svidio mi se izgled i imala je ok ocjene pa si nabavih. Vidjet ćemo još u praksi kako izgleda igra.

Neću tako skoro probati, pričekat će bolje dane. Dio komponenti je od malo debljeg kartona. Što mi se sviđa, no kvaliteta printa varira.. Jedna virtuoso kartica ima loš print gdje tanke okomite crte prekrivaju inače lijep crtež. Karte su ok, male, čvrste. Svidio mi se izgled i imala je ok ocjene pa si nabavih. Vidjet ćemo još u praksi kako izgleda igra.

- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
- Ovi su korisnici zahvalili autoru thegrey za post (ukupno 8):
- dado • Valsim • smurfORnot • sadistiko • CrazyBunnyGuy • tanelorn • Teehee(R) • Stips