Tražim kompanjone za narudžbu sleevova

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
Schism
Reactions:
Ima zahvala: 11 puta
 pohvaljen: 26 puta
Kontakt:

Re: Tražim kompanjone za narudžbu sleevova

Post Postao/la Schism »

Pogledal sam ove sleevse za 7W kaj si linkal i zapravo je kaj se cijene tice svejedno jel uzmes pojedinacne pakete ili ovo super pakiranje od 3 paketa. Jedina razlika je to sto su ova 3 paketa multicolored back, kaj je vise mana nego prednost posto se karticama razlikuju pozadine.

Kaj se narudzbe tice sad smo na 47, znaci trebamo jos 5 paketica. Ja budem vjerojatno dodal jos par stvari u narudzbu, moram samo s Greyem sutra provjeriti za sleevese za BBTM, i dodal bi jos jedan za 7W za leaderse, tak da ce ti bit jos 3-4 dodatno. Javim tocno detalje sutra.
Schism
Reactions:
Ima zahvala: 11 puta
 pohvaljen: 26 puta
Kontakt:

Post Postao/la Schism »

Ja bi dodal sljedece:
1x Magnum Ultra-Fit Copper Card Sleeves - 65 x 100 mm - 100 Pack - Fits 7 Wonders & More - sve skupa 3 paketa
2x USA Chimera Card Sleeves - 57.5 x 89 mm - 100 pack
1x Mini USA Card Sleeves - 41 x 63 mm - 100 Pack

Casedeck mozes pls to dodat u onaj google doc, ili me dodaj kao editora pa mogu i ja updejtat dokument. Tokom dana budem jos saznal tocno koje je izdanje Brassa koji mi stize, pa da mogu narucit i sleevse za to, tak da budem dodal jos jedan paket kaj bi nas trebalo dovesti do 52 - znaci imamo za dovoljno 2 narudzbe.
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

vidim da mayday ima neku akciju besplatnog shippinga, ali preko mobitela ne mogu otvoriti stranicu :-(
slika
Boros
Reactions:
Ima zahvala: 7 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la Boros »

Produžili su akciju besplatne poštarine do 30.6.

Free Worldwide Card Sleeve Shipping Sale Extended!
Alright, alright! Due to the incredible response to the announcement we sent out last Friday, and the ever increasing demand for our sleeves, we have decided to extend our free worldwide shipping sale (on select sleeves) to run through Saturday June 30th at 11:59PM MST.
BananaKing
Reactions:
Ima zahvala: 4 puta
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la BananaKing »

Ja bi isto uzeo koji paket za warhammer invasion card game, samo ne znam baš dimenzije same karte :facepalm , zna neko koje odgovaraju i jel ima u boji ?
Boros
Reactions:
Ima zahvala: 7 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la Boros »

http://maydaygames.com/card-sleeves

tu imaš njihov PDF u kojem su ti po nazivu igre navedeni sleevovi koje trebaš
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Boros je napisao/la:Produžili su akciju besplatne poštarine do 30.6.

Alright, alright! Due to the incredible response to the announcement we sent out last Friday, and the ever increasing demand for our sleeves, we have decided to extend our free worldwide shipping sale (on select sleeves) to run through Saturday June 30th at 11:59PM MST.
Evo me na qompu, i kolko vidim treba naručiti 5 paketa sleevova da bi se dobio besplatan shipping. U igri su oni za Dominion, 7 wonders, chimmera i još neki, ali ako dobro kužim, nemože se ništa drugo nadodati u narudžbu.

Pošto meni trebaju sleevovi za dominion, možda bih radije naručio ovako nego riskirao carinu u grupnom paketu. Ali opet mi je glupo da ne izvisite svi zbog mene..
razmišlj razmišlj szbunjen
slika
casedeck
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
Kontakt:

Post Postao/la casedeck »

Schism je napisao/la:Ja bi dodal sljedece:
1x Magnum Ultra-Fit Copper Card Sleeves - 65 x 100 mm - 100 Pack - Fits 7 Wonders & More - sve skupa 3 paketa
2x USA Chimera Card Sleeves - 57.5 x 89 mm - 100 pack
1x Mini USA Card Sleeves - 41 x 63 mm - 100 Pack

Casedeck mozes pls to dodat u onaj google doc, ili me dodaj kao editora pa mogu i ja updejtat dokument. Tokom dana budem jos saznal tocno koje je izdanje Brassa koji mi stize, pa da mogu narucit i sleevse za to, tak da budem dodal jos jedan paket kaj bi nas trebalo dovesti do 52 - znaci imamo za dovoljno 2 narudzbe.
Evo dodano, naravno provjeri da je sve OK.
Ne mogu naci tvoju email adresu, javi je na PM pa te dodam u editore (ako ti se uopce dâ zezati sa time, malo je tricky sredjivati one formule gore ispod imena osobe da sve pase...).
casedeck
Reactions:
Kontakt:

BananaKing je napisao/la:Ja bi isto uzeo koji paket za warhammer invasion card game, samo ne znam baš dimenzije same karte :facepalm , zna neko koje odgovaraju i jel ima u boji ?
Dakle, ako već nisi sâm provjerio.

Dimenzije karata su iste kao za Magic, tj. 63,5x88mm.
Core set 220 karata, (zasada tri) deluxe ekspanzije po 165, battlepackovi po 60 svaki (tih ima... puno. Mislim ukupno 30 zasad) .
Ja sam uzeo 1000 kom. sleeveova, sad sam spao na nekih 200 i uskoro će mi trebati još (istina, nije sve otišlo na Invasion, i neke druge igre koriste taj format). Prema mom deckbox.org inventoriju trenutno imam ukupno 615 Invasion karata - i to je samo core set, dvije deluxe eksp. i dva battlepacka.

Od MaydayGames sleeveova to su ovi zeleni, nazvani jednostavno "Card Game sleeves". Imas ih u standard, premium i "Ultra-Fit, Almost-A-Penny" varijanti.
Osim toga imaju i ove "Ultimate MTG/Pro Card Sleeves: Black-backed and Textured, 80/pack MDG-7141" http://maydaygames.com/mtg-card-sleeves ... -pack.html.
Dakle neki ultra-fancy, super-kvalitetni premiumi sa crnom pozadinom i drugačijom završnom obradom tj. teksturom folije. I vrlo skupi koliko vidim...

Ja osobno koristim almost-a-penny, vrlo su dobri i super zadovoljan sam (do sada mi niti jedan nije pukao ili bio loše izrade / pogrešnih dimenzija, a uzeo sam ih 10 paketa tj. 1000 kom; i naravno cijena je fenomenalna). Ali jedan frend isto uzima za Invasion, a preferira uvijek Premium sleeveove pa će si uzeti te (Sauron u narudžbi).

Eto, nadam se da ti pomaže...
casedeck
Reactions:
Kontakt:

buraz je napisao/la:
Boros je napisao/la:Produžili su akciju besplatne poštarine do 30.6.

Evo me na qompu, i kolko vidim treba naručiti 5 paketa sleevova da bi se dobio besplatan shipping. U igri su oni za Dominion, 7 wonders, chimmera i još neki, ali ako dobro kužim, nemože se ništa drugo nadodati u narudžbu.

Pošto meni trebaju sleevovi za dominion, možda bih radije naručio ovako nego riskirao carinu u grupnom paketu. Ali opet mi je glupo da ne izvisite svi zbog mene..
razmišlj razmišlj szbunjen
Kao što sam napisao u svom osvrtu na tu akciju (ranije u ovom threadu), nećemo nikome zamjeriti ako iskoristi priliku... ^_^

Stanje sa grupnom narudžbom je vrlo dobro, 50+ trenutno i još ljudi je najavilo ući u stvar. I ja znam sigurno da ću još dodavati nekoliko paketa. Dakle, bez brige, nećeš nikoga ostaviti da izvisi. Iskoristi akciju ako ti paše tj. pogađa sleeveove koje trebaš, no prob.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”