Odigrao sam dvije partije solo, ali s dva igraca i za sada mi je utisak da igra ima mjesto u mojoj kolekciji uz Azul i Reef. Radi se o igri u kojoj igraci sakupljaju raznobojne dijelove Coatl-a (zmaja) s ciljem sastavljanja paterna kojeg imaju na karticama "ugovora". Kartica moze sadrzavati jedan element, recimo zuti, i ovisno o broju komada u Coatlu, dobijes odredjeni dio bodova na kraju igre. Naravno, postoje i kombinacije s dvije i tri boje, te niz od svih pet boja. Uz to postoje i dodatni ciljevi koji su najcesce odredjena duzina Coatla ili coatl bez neke boje.
Neki se zale da igra ima nesto srece, jer se zna dogoditi da se ponudjeni dijelovi na tabli ne slazu s "ugovorima" koje imas u ruci, ali po meni radi se o kljucnom momentu gdje igra postaje thinky i izazovna. Ako bas ne ide, jednom u partiji mozes se rijesiti "ugovora" koje imas u ruci i povuci jednak broj novih karata. Naravno u svakom trenutku, kao svoj potez, mozes uzeti nove ugovore od 6 ponudjenih. Hand limit je 5, a po Coatlu smijes do 4 ugovora odigrati. Igra zavrsava u trenutku kad jedan igrac zavrsi svog treceg Coatla. E da, jos bih napomenuo da nuzne interakcije izmedju igraca nema, kao ni negativnih bodova. Takodjer vrlo je bitno u zadnjem potezu zavrsiti svog treceg coatla, jer je velika razlika izmedju bodovanja tri dovrsena coatla i dva.
Sve u svemu, zabavna igra koja ce vise ici na ruku igracima koji lakse uocavaju patterne i to znaju povezati izmedju razlicitih kartica ciljeva. Slicna je Reefu utoliko sto se postavljaju oblici na odredjeni nacin. Ne bih rekao da je nuzno kompleksnije, vec izazovnije, jer se radi samo u jednoj dimenziji. Vjerujem da bi cak nesto bolja bila u tri igraca, jer bi se cesce refreshao izbor karata i raznobojnih dijelova. Ako moram nesto negativno izdvojiti onda bih rekao da moze biti lagani AP. Nisam siguran je li ovo zbog toga sto sam igrao sam s dva igraca ili ne, ali za iskoristiti sve sto imas u ruci i pri tomu paralelno raditi na (max) dva coatla trazi nesto visu dozu koncentracije od Azula i Reefa. Prva igra je i dalje bolja igra, dok je Reef tu negdje.
Ocjena 8/10