Koju ste igru nedavno kupili?
- sonjecka
- Reactions:
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
evo ja danas u mullera uzela onu malu putnu verziju Make 'n' break 35 kn
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Stigla prije koji dan Ra, kupljena na BGG aukciji. Vec smo je se naigrali. Vrlo zabavna i dinamicna igra, relativno kratkog trajanja.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
miša mu njegova, samo meni ne stiže moja s aukcije....
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Huh, moguće je da ima veze i s načinom transporta. Ovo moje je poslano uobičajenom avio-poštom, ali ne znam kako to pošte distribuiraju. Sigurno avioni ne lete zbog svakog paketića i uopće kamo lete. Sigurno ne ide direktno iz Engleske k nama, nego negdje drugdje, pa od tam kad se skupi dovoljno nečega k nama....joezg je napisao/la:I meni jedna s aukcije iz Engleske kasni vec prilicno...
Valjda bude došlo jednom.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Britanska posta je katastrofa... prije nekih pola godine sam na e bayu uzeo Ra. Cekao sam 35 dana i kad nije stiglo, kontaktirao sam covjeka i dobio povrat novaca... I on i ja smo mislili da se posiljka zagubila, kad 2 MJESECA kasnije evo stigla posiljka. Sva je bila razlupana, čak je kutija imala VODENE mrlje po sebi!! Kontaktirao sam prodavaca i platio mu 50% cijene jer je igra bila toliko razlupana.
Sretno s tom posiljkom i obavezno na vrijeme zatrazi povrat novaca. Mislim da paypal ocekuje da u roku 40 dana prijavis. Ako igra ipak stigne, lako zatvoris slucaj.
Sretno s tom posiljkom i obavezno na vrijeme zatrazi povrat novaca. Mislim da paypal ocekuje da u roku 40 dana prijavis. Ako igra ipak stigne, lako zatvoris slucaj.
Zadnja izmjena: miljenko, dana/u 09 srp 2012, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
No, divno! 
hvala na obavijesti....

hvala na obavijesti....
- sonjecka
- Reactions:
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
meni su jednom zaboravili nalijepit na kutiju ime i prezime, adresu za dostavu posiljke,al srecom nekako je na paketu pisao broj mobitela,pa su nasi i poste nazvali da pitaju jel to nas paket 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Igra mi je danas stigla!. Sve je u najboljem redu, iako je pošiljka bila sva podrapana. Srećom, kutija je metalna