Znači može se reći da si blažen među ženama

Hvala na crnom proroštvu, mislim da se već počelo obistinjavatiCrazyBunnyGuy je napisao/la: 02 vel 2021, 07:50 Sretno s ovisnošću, jer valjda ti je jasno da je to to sada, pozdravi se s onim policama za knjige koje si htio ili putovanjem u Firencu kad se digne lockdown... Možda čak i s hranom iz onog finog restorana koji voliš. To je to, sva para ide u ovaj kotao sada. MWHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA...
To je Toshiro Mifune čini mi se. Vrhunski glumac, čista karizma, volim ga gledati.dendarii42 je napisao/la: 04 vel 2021, 09:14 Reci ti meni đetiću, tko ti je čiko na profilnoj? Vuče na Castra, nije. Neki mix Hemingwaya i Wellesa?
Jao obli me sramotaPapaver je napisao/la: 04 vel 2021, 10:07To je Toshiro Mifune čini mi se. Vrhunski glumac, čista karizma, volim ga gledati.dendarii42 je napisao/la: 04 vel 2021, 09:14 Reci ti meni đetiću, tko ti je čiko na profilnoj? Vuče na Castra, nije. Neki mix Hemingwaya i Wellesa?![]()
Ma hrana i putovanja su ionako precijenjeni. Kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi...CrazyBunnyGuy je napisao/la: 02 vel 2021, 07:50 DobrodošaoVidim, Spirit Island je na popisu želja, me likes.
Kad smo već kod toga, mislim da ću morati konačno potonuti još malo niže i uzeti Brass, toliko dobrog sam čuo o tim igrama, a nikako da se odvažim, partner će me zatući ako dovučem doma opet nešto heavy. Svaki put kad se zavjetujem da neću više novih stvari, ova topla zajednica me preobrati bez ispaljenog metka
Sretno s ovisnošću, jer valjda ti je jasno da je to to sada, pozdravi se s onim policama za knjige koje si htio ili putovanjem u Firencu kad se digne lockdown... Možda čak i s hranom iz onog finog restorana koji voliš. To je to, sva para ide u ovaj kotao sada. MWHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA...