Upiti oko nabavljanja igara
Moderator/ica: igraj.si
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 77 puta
Re: Upiti oko nabavljanja igara
Evo i jedno loše iskustvo od Igraj. Si od prije cca mjesec dana, naime radim u Sloveniji i s kolegom s posla koji je slovenac malo o hobijima i tako to, i navedem ga ja da naruci igru od njih, kao dobre cijene, trgovina u Slo, mala dostava, dobra iskustva s naručivanjem u Hrv itd itd...Čovjek napravi narudžbu, i dva tjedna nisu niti poslali igru, on naravno lud, zove ih, zovu oni njega, kaže nakon dva tjedna mi kažu probati čemo poslati u ovom tjednu(bio je ponedjeljak). Čovjek naravno otkazao sve, ja ispao glup, više ni riječi o board gameovima. Eto umjesto još jedan u hobiju, svojim iskustvom če sigurno još koga odvratiti od igranja, nažalost ko i svuda, i najboljima se katkad dogodi kiks.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru madcow1982 za post (ukupno 2):
- juri006 • realuka
Why so serious
- realuka
- Reactions:
- Ima zahvala: 993 puta
- pohvaljen: 1011 puta
- Kontakt:
Nedavno isto jako loše iskustvo. Naručim hrpu toga jer nas je više naručilo, svega je naravno bilo na stanju, uplatim odma, šaljem potvrdu nakon kupnje kao i kod svih ostalih desetak narudžbi, dolazi mail sljedeći dan "Ne uplaćujte, nemam Everdell". Ja reko ok, šalji sve ostalo, refund za Everdell i nema problema, više od 2 tjedna kasnije, nakon neprestanih mailova i poziva i odgovora 'danas ću' nema refunda, sve dok nisam inzistirao na instant potvrdi uplate refunda.madcow1982 je napisao/la: 08 vel 2021, 22:52 Evo i jedno loše iskustvo od Igraj. Si od prije cca mjesec dana, naime radim u Sloveniji i s kolegom s posla koji je slovenac malo o hobijima i tako to, i navedem ga ja da naruci igru od njih, kao dobre cijene, trgovina u Slo, mala dostava, dobra iskustva s naručivanjem u Hrv itd itd...Čovjek napravi narudžbu, i dva tjedna nisu niti poslali igru, on naravno lud, zove ih, zovu oni njega, kaže nakon dva tjedna mi kažu probati čemo poslati u ovom tjednu(bio je ponedjeljak). Čovjek naravno otkazao sve, ja ispao glup, više ni riječi o board gameovima. Eto umjesto još jedan u hobiju, svojim iskustvom če sigurno još koga odvratiti od igranja, nažalost ko i svuda, i najboljima se katkad dogodi kiks.
Jučer nova narudžba, danas poslao, sutra stiže.
Njegov najveći problem je što ponekada stavi u dućan nešto što mu je tek poslano od dobavljača, a fizički nema kod sebe (siguran sam u ovo jer mi je i sam to potvrdio u 3 navrata Root, Bosk i famozni Everdell koji greškom dobavljača nije niti poslan

Sve u svemu ima odlične cijene i sumnjam da neću od tamo naručivati, al uvijek treba biti spreman za avanturu.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru realuka za post (ukupno 3):
- dado • madcow1982 • juri006
Ja sam 4.2 narucio jaws of lion i nakon 3 poruke na mail i facebook i dalje nema odgovora na upit za placanje preko pay pala evo danas smo vec 9-ti, komunikacija im je 0
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Meta za post (ukupno 3):
- juri006 • dado • Spartacus16
Narucivao sam od njega prije par godina kad se po igre islo u Novi Zagreb, njegov brat bi ih vadio iz gepeka 
U to vrijeme je sve funkcioniralo kako treba..

U to vrijeme je sve funkcioniralo kako treba..
- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 474 puta
- pohvaljen: 586 puta
- Kontakt:
Ja sam tamo naručivao 2 ili 3 puta, sve u svemu je prošlo ok, malo sam bio naporan s porukama na FB i mailovima, ne znam je li to razlog ali od uplate u 3-4 radna dana mi je stizao paket. Da bi im komunikacija mogla biti bolja ili da bi mogao biti webshop sa checkoutom na kraju, to bi bilo super 

Ja isto ne mogu dobiti nikakvu povratnu informaciju od njih. Niti kada sam ih pitao vezano za plaćanje, niti vezano za povrat.
EDIT: evo javio mi se sada na mail, nešto ne radi dobro sa webom izgleda
EDIT: evo javio mi se sada na mail, nešto ne radi dobro sa webom izgleda
Zadnja izmjena: bboytony, dana/u 11 stu 2021, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Da, to je nažalost razlog zašto sam prestao uzimati igre od tamo.bboytony je napisao/la: 11 stu 2021, 18:43 Ja isto ne mogi dobiti nikakvu povratnu informaciju od njih. Niti kada sam ih pitao vezano za plaćanje, niti vezano za povrat.

Šteta jer ponuda i cijene su super ali što vrijedi kad praktički moraš navlačiti za rukav i moljakati da ti se proda proizvod.
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Mozda bi se mogao preko Udruge isposlovati malo cesci dolazak na forum? To bi drasticno ubrzalo komunikaciju
- Humra
- Reactions:
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
Ja sam 2 puta naručivao od tamo, jednom kad je dolazio u ZG, drugi put online. Ovo kad je došao u ZG okej jer nije bilo nešto puno komunikacije, ali zato ovo kad sam online sam ga morao zvati na kućni telefon da zaprimi narudžbu nakon 5 dana, nikakvi odgovori ni na mail ni ništa.
Htio bi naručiti opet zbog izbora i normalnih cijena ali se ne usudim.
Htio bi naručiti opet zbog izbora i normalnih cijena ali se ne usudim.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt: