Koju ste igru nedavno kupili?
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Lajkam Concordiu jako!
Race nisam nikad igrao,ali cujem da je top. Frend ju je imao,ali uvijek bacili nesto drugo...
Race nisam nikad igrao,ali cujem da je top. Frend ju je imao,ali uvijek bacili nesto drugo...
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post:
- Minsc1610
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Svega jednom sam igrao prije 4 godine, ali Concordia mi se jako urezala u živo sjećanje.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Minsc1610
- Reactions:
- Ima zahvala: 296 puta
- pohvaljen: 339 puta
- Kontakt:
Uf, još imam veliku želju za Spirit Islandom otkako ekipa ovdje ne zatvara usta o njemu. Totalno mi ne djeluje zanimljivo al dok čitam kako su zapaljeni svi za SI i ja ga želim. Nadam se za vikend raspaliti Concordiu i Race.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Ja sam jedan od onih koji je dugo imao predrasude prema Spirit Islandu i godinama sam ga ignorirao jer mi je bio bljaki, a onda se nešto u meni prelomilo i eto sad gutam sve što se spirita tiče. Znaju neki ovdje da volim kad je tema dobra i kada se možeš uroniti u nju, meni stvarno nije teško stvoriti atmosferu, a Spirit Island je bogat potencijalom. Recimo Ocean's Hungry Grasp gdje fakat dolazi do izražaja "duh" tog duha, izmjenjivanje plime i oseke (pa njegov presence izlazi na obalu i vraća se u ocean) još kad skupiš Tsunami kartu i odigraš je pa ti neki drugi spirit pomogne da bude brza pa stigneš utopiti stoku prije nego se raspojasa, a ako si bio dobar duh pa nakupio potrebne elemente taj tsunami se probije i u druge landove, čuješ ih kako vrište dok im more odnosi sela i gradove...
Igra ima beskonačno kombinacija, što sa svim ekspanzijama, scenarijima, protivnicima, duhovima, kartama; stvarno svaka čast svima koji su uspjeli to sklopiti a da ništa nije broken u tolikoj mjeri da je neigrivo.
Anyway, sorry na otimanju threada.
Ja isto volim Concordiu iako sam je jednom samo igrao, htio bih opet.
Igra ima beskonačno kombinacija, što sa svim ekspanzijama, scenarijima, protivnicima, duhovima, kartama; stvarno svaka čast svima koji su uspjeli to sklopiti a da ništa nije broken u tolikoj mjeri da je neigrivo.

Ja isto volim Concordiu iako sam je jednom samo igrao, htio bih opet.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 21 put
- pohvaljen: 253 puta
Vidis, meni je Spirit Island tema dobra, lijepa i bogata, ali mi igra nije uopce tematska. Ja SI vidim kao jako lijepu apstraktnu igru. Npr. Death of Winter, igra relativno usporedive mehanike, mi je tematska. Al ja ne natezem tematskim nego Euro igrama, pa mi to kod SI pase. U svakom slucaju dragulj od igre. Cak bih ju nazvao platforma, a ne igra, koliko drugaciji gameplay nudi sa svim spiritima i ostalim modulima.
Ovo za kombinacije stoji, nevjerojatan posao su napravili sa svim tim modulima.
Ovo za kombinacije stoji, nevjerojatan posao su napravili sa svim tim modulima.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1924 puta
- pohvaljen: 680 puta
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
-