Muller
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: Muller
da, baš šteta, a nekad sam se čudio koliko ekspanzija imaju, jedno vrijeme su imali 5 ili 6 komada, i onda sve manje i manje, kako se prodavalo, a nije se naručivalo nove.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Nedavno ih vidio par u avenue mall
- retko63
- Reactions:
- Ima zahvala: 83 puta
- pohvaljen: 51 put
- Kontakt:
Bok ! Ne znam odakle si,pa ako ti se da doći u Dubravu u Garden Mall,imaju još dva komada :Vihor je napisao/la: 28 ožu 2021, 15:27 U starim postovima ljudi su pisali da su u Mülleru vidjeli ekspanzije za Carcassonne. Zna li tko kakva je situacija danas, je li tko vidio koju od njih na policama u zadnje vrijeme?
Carcassonne: Expansion 10 – Under the Big Top - 80 kn
To im već tjednima tamo stoji i ja sam ih baš jučer vidio !
Imaš i ovdje :
http://www.cartamagica.hr/search/0/1
Vidim da si spomenuo samo Muller ali eto neka se nađe !
- Vihor
- Reactions:
- Ima zahvala: 111 puta
- pohvaljen: 81 put
Vrlo zanimljivo, hvala!
Bio sam mislio u Carti kupiti pa odlučio prije toga za svaki slučaj provjeriti situaciju u Mülleru.
Bio sam mislio u Carti kupiti pa odlučio prije toga za svaki slučaj provjeriti situaciju u Mülleru.
- retko63
- Reactions:
- Ima zahvala: 83 puta
- pohvaljen: 51 put
- Kontakt:
Prije nego ideš u Cartu,otiđi u Muller na Trgu Bana Jelačića,imaju stvarno brdo igara pa možda štogod pronađeš ! Tu sam ja prošle godine kupio prvih pet ekspenzija.Vihor je napisao/la: 30 ožu 2021, 13:35 Vrlo zanimljivo, hvala!
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Trg, av.mall i CCO east mi se čine najboljim za pregled igara
Ali uvijek postoji mogućnost da trgovina na tvoju želju povuče artikl iz skladišta ili druge trgovine
Ali uvijek postoji mogućnost da trgovina na tvoju želju povuče artikl iz skladišta ili druge trgovine
- Vihor
- Reactions:
Znate onaj osjećaj kada saznate nešto neočekivano ili šokantno i jednostavno se smrznete na mjestu, mozak ne može procesuirati, a metaforičke iskre samo vam frcaju iz ušiju?
Tako je i meni sad kad sam pročitao:
Evo, ja ne znam, je li to sindrom društvenih igara? Od previše igranja kartama, kockicama, figuricama i žetonima zaboravio da postoji nešto što se zove tehnologija.
Zovem ih sutra.
Tako je i meni sad kad sam pročitao:
"Pa... da. Zašto ne bih... nazvao... i pitao...?"
Evo, ja ne znam, je li to sindrom društvenih igara? Od previše igranja kartama, kockicama, figuricama i žetonima zaboravio da postoji nešto što se zove tehnologija.
Zovem ih sutra.
- Vihor
- Reactions:
[Malen izvještaj]
Nažalost, ni u jednoj poslovnici nije bilo odaziva na opetovane pozive, tako da mi na kraju nije bilo druge nego ipak otići tamo osobno.
Na trgu sam pronašao samo jedan primjerak osnovne igre, ali nijednu ekspanziju. Pitao sam prodavačicu može li provjeriti njihovu dostupnost, ali me obavijestila da su u potpunosti izašle iz asortimana (jedino povremeno dobiju amazonsku verziju)
Na kraju u Carti uzeo Traders and Builders. Živio Carc!
Nažalost, ni u jednoj poslovnici nije bilo odaziva na opetovane pozive, tako da mi na kraju nije bilo druge nego ipak otići tamo osobno.
Na trgu sam pronašao samo jedan primjerak osnovne igre, ali nijednu ekspanziju. Pitao sam prodavačicu može li provjeriti njihovu dostupnost, ali me obavijestila da su u potpunosti izašle iz asortimana (jedino povremeno dobiju amazonsku verziju)

Na kraju u Carti uzeo Traders and Builders. Živio Carc!
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 225 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Da li je netko mozda primjetio The Mind u Mulleru? Vidim da u njemackoj imaju, pa rekoh, da nije i do nas doslo (iako cisto sumnjam)