Za posudbu nema problema.Damix je napisao/la: 20 tra 2021, 15:59Samo "Dual layer player boards" (link), ali možda ubacim i mini promo pack s pingvinom, kad se već naručuje. Jel si mislio ti šta naručivati?Mogu čekati do ljeta ako se ne može skupiti ljudi za raniju narudžbu. Vezano za posudbu overlaya, ajd javim ti se u inbox ako ne bude odaziva za narudžbu s fryxgamesa.kockica je napisao/la: 19 tra 2021, 19:37 Sigurno će biti narudžbe kada stigne materijal od zadnjeg ks-a (ja prvi), ali kad će to biti, pojma nemam, navodno tijekom ljeta, ako ti se toliko čeka osim ako se netko ne javi prije, ali eto, mi smo igrali desetine puta prije nego smo pimpali ploče.
Ako hoćeš, imam dva overlaya od in my box, mogu ih posuditi da se sam uvjeris jel ti to valja.
Btw, nisam komentirao prije ( nedostatak vremena), svakako preporučam da počnete sa naprednim korporacijama, mi smo samo jednom igrali beginner, a i corporate era sadrži zanimljive kartice i izazov što produkciju pocinjes sa 0. Nemojte se uopće žuriti sa prelude, mogli biste možda osjetiti kako će vam neki milestonesi jednostavno biti neuhvatljivi.
Mislili smo krenuti s naprednim korporacijama od idućeg puta - baš smo ih pogledali dan nakon zadnje partije i skužili da zapravo nije problem da se s njima ranije krene jer nisu toliko kompleksne da se mora čekat da usavršimo igru. Sviđa mi se to da svaki igrač ima drugačiju prednost. Corporate era nisam još proučio pravila oko toga kakva je igra s tim karticama.

Za corporate era jedino pravilo je da svuda produkcija počinje sa 0, sve ostalo su ista pravila.