wow! Puno hvala, mislim, pa gdje knjigu, za te pare moglo se kupiti pola dobre igre

E... osjećam se dužan. Budemo li trejdali kakve igre, pozovi se na knjigu, dajem popust u visini glavnog lika.
wow! Puno hvala, mislim, pa gdje knjigu, za te pare moglo se kupiti pola dobre igre
Možemo nešto na nivou foruma riješiti u stilu da svi koji žele knjigu ostave lajk na posebnom postu, pa idu u random.com i ko ispadne - ispadne, pa se ti s njim dalje dogovaraš oko preuzimanja._ž_ je napisao/la: 21 lis 2021, 19:55 Ljudi hvala, divni ste. Evo iz ljubavi, poklanjam/šaljem jednu Kostonogu klubu/forumu ili članu kluba/foruma, pa nek grof organizira kome ((tnx, @grof ) - možda random.com il slično)
Pa bilo je više inicijativa u samoj udruzi, odnosno igraonici gdje smo svojevremeno imali svaki drugi ponedjeljak dan za razvijatelje igara, pa su ljudi dolazili sa svojim konceptima, to se isprobavalo, komentiralo i tak. Zapravo je bilo zanimljivo i čak je bilo posjećeno._ž_ je napisao/la: 21 lis 2021, 19:55 8. Euro lover? Kakva bi bila euro igra o Kostonogi?
Zapravo sam već razmišljao o ovome i imam okvirni koncept. To ipak zaslužuje zaseban post. A mogli bi je i zajedno razvitiJel bilo sličnih inicijativa na forumu?
Otvori ti i jedan post za onaj Maraschino! Meni je ono djelovalo baš cool, iako je nikad nisam imao prilike igrati._ž_ je napisao/la: 21 lis 2021, 20:26
Željo, nisam te čitao ( još) ali vidjevši sadržaj tvoje knjige bi li pretočena u igru bila poput fury of dracula ili nekakav deckbuilder?
Ovo ćemo otvoriti novi post, imam neke ideje. No bliže deckbuilderu, set collecting, area influence, action drafting... u tom smjeru . Also ne znam baš kako se igra fury of dracula.
Istina, Al nekidan naletio i činila mi se zanimljiva._ž_ je napisao/la:wow! Puno hvala, mislim, pa gdje knjigu, za te pare moglo se kupiti pola dobre igre![]()
![]()
E... osjećam se dužan. Budemo li trejdali kakve igre, pozovi se na knjigu, dajem popust u visini glavnog lika.
dendarii42 je napisao/la: 21 lis 2021, 21:41 Daj mi reci kakve su ti bile bilješke za organizaciju radnje? Heller u kvaki 22 otprilike ima razbacanu radnju kao Kostonoga i vidio sam jednom njegove bilješke i to je ogromna mreža zapisa.
Kako je tvoje izgledalo na makrorazini. Jesi isprogramirao neku tablicu za organizaciju ili si to išao rukom raditi?
Opa! Ima i Gospića u knjizi, vidjet ćemo kako će lećfrastarc je napisao/la: 21 lis 2021, 21:16 Nisam daleko od Zadra (Gospic) pa se nikad ne zna
Pročitao sam danas na poslu uvod samo i moram iskreno reci da me odmah zainteresirala za dalje![]()
Ufff, KUPUJEM!!! I ide između Clarkeove Vremenske Odiseje i Inelligent Asset Allocatora!