ja sam Mirko(31). Živim u malom mjestu Sirač kraj Daruvara. Sretno oženjen i otac dvije djece

CrazyBunnyGuy je napisao/la: 10 stu 2021, 23:23 Veoma strma krivulja, kao i kod mene što je bilo pri ulasku u ovaj svijet. Ono, light light, ok i onda buum Through the AgesTako treba!
Da. TTA i nama stoji na ormaru i skuplja prašinu. Izvanredna igra koja traži dosta vremena za igru, pa radije uvijek odaberemo nešto kraće za igranje.MirekCro je napisao/la: 11 stu 2021, 00:04CrazyBunnyGuy je napisao/la: 10 stu 2021, 23:23 Veoma strma krivulja, kao i kod mene što je bilo pri ulasku u ovaj svijet. Ono, light light, ok i onda buum Through the AgesTako treba!
Through the Ages je bila prva koju smo nabavili kao izgleda nam super, nismo bas razmišljali o težini
kakva greška
. Odigrali smo 2 puta i to onu skraćenu verziju u pravilima. Svima nam se svidjela ali sad ceka da joj se bolje posvetimo
![]()
Da mi smo dogovorili da cemo mo ga odigrati sljedeci put kad se nademo, ali vec vidim da ce biti ko i svaki puta do sada da odaberemo nesto drugogrof je napisao/la: 11 stu 2021, 08:26Da. TTA i nama stoji na ormaru i skuplja prašinu. Izvanredna igra koja traži dosta vremena za igru, pa radije uvijek odaberemo nešto kraće za igranje.MirekCro je napisao/la: 11 stu 2021, 00:04CrazyBunnyGuy je napisao/la: 10 stu 2021, 23:23 Veoma strma krivulja, kao i kod mene što je bilo pri ulasku u ovaj svijet. Ono, light light, ok i onda buum Through the AgesTako treba!
Through the Ages je bila prva koju smo nabavili kao izgleda nam super, nismo bas razmišljali o težini
kakva greška
. Odigrali smo 2 puta i to onu skraćenu verziju u pravilima. Svima nam se svidjela ali sad ceka da joj se bolje posvetimo
![]()
Dobro nam došao!![]()
Zato postoji aplikacija. Smanji trajanje s 4 sata na 1 sat.Mago de Umago je napisao/la: 11 stu 2021, 10:07 Ja sam ju igrao jednom u 2p, onu laksu verziju za pocetnike i bas je bila duga. Super igra, ali zbilja treba uzati godisnji za nju.