Tamo smo prošle godine frend i ja printali. On im je slao mailove sa specifikacijama pa ga mogu pitati da mi ih proslijedi ako netko želi printati.
Ja nisam još siguran printam li ove tri fanovske mape.

Printaju na materijal sličan neoprenu, mislim da su tako nešto nam rekli kad smo printali, međutim koji god materijal bio, odličan je.CrazyBunnyGuy je napisao/la: 02 pro 2021, 15:24 Printaju na neopren, kažeš? Jedno glupo pitanje: svoj ili moram dojbt i materijal? Jer sam svjestan da ga nema nigdje za kupiti! A htio bih si isprintati za Gloomhaven playermatove za koje imam fajlove...
Ima li razlog što zazires od ovih mapa? Jer baš te me i interesiraju.Papaver je napisao/la: 02 pro 2021, 15:10 Preporučujem radnju Ars kopija - https://arskopija.amedia.hr/kontakt/ i to trgovinu XXL formati koja je na adresi Sarajevska cesta 54.
Tamo smo prošle godine frend i ja printali. On im je slao mailove sa specifikacijama pa ga mogu pitati da mi ih proslijedi ako netko želi printati.
Ja nisam još siguran printam li ove tri fanovske mape.![]()
kockica je napisao/la: 02 pro 2021, 19:21Ima li razlog što zazires od ovih mapa? Jer baš te me i interesiraju.Papaver je napisao/la: 02 pro 2021, 15:10 Preporučujem radnju Ars kopija - https://arskopija.amedia.hr/kontakt/ i to trgovinu XXL formati koja je na adresi Sarajevska cesta 54.
Ja nisam još siguran printam li ove tri fanovske mape.![]()
To što Gordan kaže.Gordan je napisao/la: 02 pro 2021, 20:51 Jer su vjerojatno nebalansirane i nisu rađene po istim načelima kao i originalne? Kao i vecina fan based stvari, vjerojatno.
Čuj, na originalnoj mapi možeš za 6 stavit ocean. Standardni projekt za ocean je 18, a za koloniju 17 pa...Papaver je napisao/la: 02 pro 2021, 21:16 Iako nakon ponovnih proučavanja mapa, samo mi jedna stvar smeta, a to je mjesto na jednoj od mapa gdje za samo 5 (!!) MC napraviš koloniju. Ostalo mi se čini ok, nema kerefeka.
Nove mape, a pogotovo novi milestone/award setovi zadnji je i glavni dodatak kojeg želim za Mars, a budući da su Fryxgames službeno prihvatili ove tri fanovske mape (valjda nije isključivo zbog zarade), mislim da će na kraju ipak prevagnuti to da ih printam.![]()
Vjerojatno su na to ciljali, ali kolonija jednostavno mora biti bolje ulaganje od oceana, bilo bi ok da je cijena 10 MC, eto.Gordan je napisao/la: 02 pro 2021, 21:57Čuj, na originalnoj mapi možeš za 6 stavit ocean. Standardni projekt za ocean je 18, a za koloniju 17 pa...Papaver je napisao/la: 02 pro 2021, 21:16 Iako nakon ponovnih proučavanja mapa, samo mi jedna stvar smeta, a to je mjesto na jednoj od mapa gdje za samo 5 (!!) MC napraviš koloniju. Ostalo mi se čini ok, nema kerefeka.
![]()