Za sve one koji nisu mogli sudjelovati na Forumskom SS-u zbog XY razloga, napravit ću malo darivanje.
U bubnju su:
1. The Voyages of Marco Polo (Njem. verzija, ali je ježično neovisna) (zapakirana)
2. Key Flow (zapakirani)
3. Lord of the Rings Trivia Game (Otvorena - ima shelfware-a pogotovo po kutevima kutije, u jednom kutu udubljena. Komponente zapakirane/nekorištene - uspio sam zagubiti jednu event pločicu.) Slike možeš vidjeti na mom oglasu (viewtopic.php?t=8089)
4. Amun-Re Kutija ima shelfware, nabora, poklopac je na jednoj strani malo udubljen, pa se malo teže otvara (ili bolje stisne kad je zatvoreno

Prijave do Sutra (21.12.) do 12 sati - tako da mogu poslati sutra/preksutra i da stigne nadam se prije Božića. Mogu se napraviti primopredaja u Zagorju/Zagreb Zapad.
Uvjeti/Pravila:
1. Account mora biti stariji od 3 mjeseca. Ako nije, onda si barem malo aktivan na forumu (npr. napisao si post na upoznavanju).
2. Nisi sudjelovao u Forumskom SS-u
3. Prijavljujes se pisaljem komentara ovdje u temu. Staviš samo "+" ako zelis za sve 4 igre. Ako za neku nećeš staviš "-" i broj igre, npr. Ne želiš LOTR (to bude sigurno najčešće

4. Igru moraš barem jedanput odigrati prije nego što može završiti na oglasima

5. Jedna igra po osobi.
6. Budite aktivni sutra tokom tog vremena da se čim prije dogovori slanje (tisak) ili primopredaja.
7. Ako ide slanje, moraš ćeš jedino platiti poštarinu - mislim da će za sve biti 27KN
Molim da mi se javi netko od admina ili npr. @mado , pa da netko od vas mi izvuče na random pobjednike.