Valsim je napisao/la: 02 pro 2021, 19:54
Ići ću toliko daleko i reći da sad sigurno još i nagrađuju neslužbene prevoditelje kojom promotivnom igrom iz svoje biblioteke.
Pa sad, to sam doživio jedino od Igroljuba i ovog srpskog izdavača jer sam radio službene lokalizacije, ali do sada nisam dobio niti jednu igru zato što sam radio neslužbene prijevode. Od ikoga!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
mado je napisao/la: 14 sij 2022, 11:21
Došla im nova velika pošiljka igara. Kužim da je Brass veliki hit, al 30tak primjeraka
Da, uvijek kad ovako stave fotku i ja se pozitivno iznenadim količinom nekih igara.
Sjećam se kad su stavili 100 kom Wingspana.
Izgleda da je boardgaming kod nas ipak popularniji nego se čini.
Radio bih potpomagao domaće FLGS-ove, al kad god sam tamo naišao em su cijene (pre)visoke em usprkos naizgled bogatoj ponudi nikad nema ono što tražim.
Pa kad se kod većine tih "outleta" da ih tako nazovem (dakle svi oni šopovi hoću.hr sve.hr i ostali...) igre tretiraju isto kao jabuke, svinjski but ili nova Vileda: ako ide, nabavi još i prodaj, ako je otišlo, nabavi još i prodaj. Ako nabave 10 Wingspana i prodaju svih 10, nabavit će sljedeći put 15 i prodati ih pa će tražiti 20 pa će ih prodati možda... I boli ih briga što je to jedna te ista igra, dok ide, nabavljaj je i prodavaj...
Zašto Svarog i ostali imaju po par komada nečega, ali veću ponudu? Zato jer razumiju hobi. Carta bi trebala razumjeti hobi, ali ne znam razmišljaju li o tome pretjerano ili su također u zamci jabuka i svinjskih butova.