Muzika za boardgejmanje
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Muzika za boardgejmanje
Neki dan sam uočio jednu web stranicu koja slaže muziku za boardgaming i to prema naslovu igre koja se igra.
https://melodice.org/
Jel netko probao za sebe preko nje složiti listu mjuze za igranje s ekipom? I kakva su vam iskustva?
https://melodice.org/
Jel netko probao za sebe preko nje složiti listu mjuze za igranje s ekipom? I kakva su vam iskustva?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Re: Muzika za boardgejmanje
Koristio obilato, doduše ne slažem sam nego samo pustim ponuđeno. Uglavnom je oke, doduše ima situacija gdje pola stvari s playliste neće svirati iz "geografskih razloga" pa kome smeta treba neki VPN roknuti...
Ako igrate neki sci-fi očekujte playliste pune Stellaris soundtracka.
Dobre playliste su za Arkham/Eldritch Horror i slične igre .. nisam pokušavao tražiti ništa za sve ove silne eure doduše, ne znam što bi pustila stranica, recimo, za Crown of Emara 
Ako igrate neki sci-fi očekujte playliste pune Stellaris soundtracka.

- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
- quixoticelixer
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 22 puta
Slučajno sam neki dan dok smo igrali ukucala u Spotify i stvarno je bilo playlista za sve igre koje smo igrali, predobro 

- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Mi smo koristili za Dead of Winter zvukove zombija. Ali osim toga nista.
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Ima na spotify ogroman broj playlista od onih vezanih za odredjeni tip raspolozenja pa direktno do popularnih igara. Ja vecinom odaberem neku Mood playlistu (bez vokala) i sam stavim da u pozadini svira
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 664 puta
- pohvaljen: 602 puta
Pih, muziku slažem sam, dolje diktatura botova
Jednom sam za Steam ili Colt Express složio cijelu playlistu pjesama o vlakovima (ima Johnny Cash nekoliko albuma na tu temu npr.). Sevdalinke za Istanbul itd. No uglavnom složim muziku nevezanu za temu igre, bitno da nam je ugodna uz igranje.

Jednom sam za Steam ili Colt Express složio cijelu playlistu pjesama o vlakovima (ima Johnny Cash nekoliko albuma na tu temu npr.). Sevdalinke za Istanbul itd. No uglavnom složim muziku nevezanu za temu igre, bitno da nam je ugodna uz igranje.
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Zapravo i postoji "official" soundtrack za DoW na yt.Mago de Umago je napisao/la: 29 ožu 2022, 09:09 Mi smo koristili za Dead of Winter zvukove zombija. Ali osim toga nista.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Gordan za post:
- Mago de Umago
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Aha, bas taj smo koristili.Gordan je napisao/la: 29 ožu 2022, 11:01Zapravo i postoji "official" soundtrack za DoW na yt.Mago de Umago je napisao/la: 29 ožu 2022, 09:09 Mi smo koristili za Dead of Winter zvukove zombija. Ali osim toga nista.