Koju ste igru nedavno kupili?
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 910 puta
- pohvaljen: 1042 puta
- Kontakt:
- Bojan1983
- Reactions:
- Ima zahvala: 376 puta
- pohvaljen: 385 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Evo i ja sam odlucio riskirat sa novom trgovinom na trzistu (ozone.hr) da vi ne morate
Hrabro sam izabrao placanje karticom i sve je proslo ok
Narudzbu sam napravio 05.04. u 19:12 i stiglo je 13.04. oko 10:00
Cijelo to vrijeme status o posiljci na siteu i na gls trackingu se nije mjenjao ali bez panike, paket stize
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Bojan1983 za post (ukupno 6):
- Mago de Umago • dado • Antomon • smurfORnot • Deni • tanelorn
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Zaboravio jučer staviti. Moja druga narudžba sa Ozona. Ovaj puta sam greškom uzeo plaćanje pouzećem, ali i to je prošlo ok.

Proučio sam igru i bome, Branislav Berec nije bezveze rekao da mu je ovo otkriće malo žešće od prošle godine. Jedva čekam prvu partiju.

Proučio sam igru i bome, Branislav Berec nije bezveze rekao da mu je ovo otkriće malo žešće od prošle godine. Jedva čekam prvu partiju.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3637 puta
- pohvaljen: 2338 puta
- Kontakt:
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
o znači, dolaziš?!
Rado, nadam se probati je sljedeći tjedan. Nakon proučenih pravila sviđa mi se nešto novo što baš nisam vidio do sad u igrama.
Rado, nadam se probati je sljedeći tjedan. Nakon proučenih pravila sviđa mi se nešto novo što baš nisam vidio do sad u igrama.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 162 puta
- Kontakt:
Di si kupio similo. Nisam ga nigdje nasao. Kad odigras javi dojmove. Ja zelim klincima uzet similo fable
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 664 puta
- pohvaljen: 606 puta
Similo imaju u Carti. Samo ovaj deck čini mi se.
Već sam sa klinkama probao improvizirani Similo, odlično je prošao, stalno traže još.
Probao sam i na Board Game Areni Similo. Čini mi se da je ovaj animals deck malo prejednostavan, lako se eliminira ili suzi izbor na ptice ili gmazove i slično. Za klince će vjerojatno biti taman, no ne bi loše bilo nabaviti još koji deck pa kombinirati.
Već sam sa klinkama probao improvizirani Similo, odlično je prošao, stalno traže još.
Probao sam i na Board Game Areni Similo. Čini mi se da je ovaj animals deck malo prejednostavan, lako se eliminira ili suzi izbor na ptice ili gmazove i slično. Za klince će vjerojatno biti taman, no ne bi loše bilo nabaviti još koji deck pa kombinirati.