Eto rugam se drugima, a vidite ovu nesreću

Mi smo Arnak odigrali u 2 igrača (jedan put) i nakon završene partije smo je odmah htjeli još jednom igrati (to mi se stvarno već neko vrijeme nije dogodilo s igrom). Tako da jedva cekam ponovno igranje Arnaka. Sjela mi je na prvu.Valsim je napisao/la: 26 svi 2022, 19:23Lost Ruins of Arnak još nismo imali priliku zaigrati, ali po broju pogledanih videa osjećam se već poput ekspertnog igrača. Wingspan nam je uvijek drago zaigrati, pogotovo otkad smo otkrili ekspanziju Oceania Expansion, a koja značajno mijenja igru. Po našem mišljenju nabolje, pa eto svakako preporuka kada se zasitite bazne igre. Mada ima i European Expansion koja je zapravo prva, ali premalo noviteta uvodi. Praga Caput Regni je jedna od svježijih otkrića s kojom smo baš ostali oduševljeni, što nije ni čudo s obzirom da je od istog autora kao i Pulsar 2849 i Underwater Cities.
I meni je Arnak jako dobro sjeo i igrao sam ga u sva 4 broja igraća i po meni je najbolji u 2, pa 1,3,4.frastarc je napisao/la: 26 svi 2022, 19:59Mi smo Arnak odigrali u 2 igrača (jedan put) i nakon završene partije smo je odmah htjeli još jednom igrati (to mi se stvarno već neko vrijeme nije dogodilo s igrom). Tako da jedva cekam ponovno igranje Arnaka. Sjela mi je na prvu.Valsim je napisao/la: 26 svi 2022, 19:23Lost Ruins of Arnak još nismo imali priliku zaigrati, ali po broju pogledanih videa osjećam se već poput ekspertnog igrača. Wingspan nam je uvijek drago zaigrati, pogotovo otkad smo otkrili ekspanziju Oceania Expansion, a koja značajno mijenja igru. Po našem mišljenju nabolje, pa eto svakako preporuka kada se zasitite bazne igre. Mada ima i European Expansion koja je zapravo prva, ali premalo noviteta uvodi. Praga Caput Regni je jedna od svježijih otkrića s kojom smo baš ostali oduševljeni, što nije ni čudo s obzirom da je od istog autora kao i Pulsar 2849 i Underwater Cities.frastarc je napisao/la: 26 svi 2022, 09:13
Jos uvijek je to misterija, ali meni je to uspjelo samo jednom u godini napraviti… hm…![]()
Dobiješ od svake vrste njihove tematske brodove (Planta ima kaktuse i tako to...), ali ako hoš igrat kao neka od Terran frakcija i dalje moraš koristiti tematske brodove svake vrste. Ovo je za frikove poput mene koji vole potpunu imerziju.Valsim je napisao/la: 02 lip 2022, 17:25 @CrazyBunnyGuy Ček zar ne dolaze ovi brodovi već u baznoj igri?
Eh sad je sve jasno, da prijatelj ima Kickstarter verziju pa je već došlo ukomponirano. Samo što sam ja mislio da dolazi i u retail verziji. Pa u svakom slučaju dobro je znatiCrazyBunnyGuy je napisao/la: 02 lip 2022, 17:27Dobiješ od svake vrste njihove tematske brodove (Planta ima kaktuse i tako to...), ali ako hoš igrat kao neka od Terran frakcija i dalje moraš koristiti tematske brodove svake vrste. Ovo je za frikove poput mene koji vole potpunu imerziju.Valsim je napisao/la: 02 lip 2022, 17:25 @CrazyBunnyGuy Ček zar ne dolaze ovi brodovi već u baznoj igri?
EDIT: mislim da dolaze u KS verziji, ali ne u retail, to sam 100% siguran![]()