Ali definitivno samo ideja...sumnjam da bi se ikada realiziralo.

Baš, to možda samo misliš da nisi nešto zeznuoAliensb je napisao/la: 03 lip 2022, 06:57
Machina arcana.
Vidio sam da je doslo u Cartu, organizirao brzo narudzbu udruge (Pannonia minor Slavonski Brod) i kako je prijatelj to pokupio kaže mi da li je to neka Hrvatska igra, neki Juraj Bilic ju je napravio. Nakon kratke provjere vidim da je stvarno.
Igra je steampunk i cthulhu miks, sa zanimljivim mehanikama, osim povremenog osjecaja da stalno rollam kocku za enemy i horror fazu nakon sto sam svoj krug zavrsio ponekad za 10 sekundi.
Igrao sam solo i to mi je drugi pokusaj, nakon sto sam prvi puta probao da steknem osjecaj pa stao na pola i odlucio pogledati jos jednom pravila da ne igram nidta krivo, na kraju se ispostavilo da je ovo jedna od rijetkih igara u kojima u prvom gameu nisam nista zeznuo.
Nije Cthulhu death may die, ali mi je za sada dsta zanimljiva, jedva cekam sljedece igranje da imam vise dojmova.
Pogledao sam pravila na dva razlicita videa, pogledao gameplay video, procitao knjigu i onda laganu uz nju igrao, neke stvari uzeo mobitel i gledao BGG, nakon toga opet pogledao pravila online.T0mo je napisao/la: 06 lip 2022, 11:46Baš, to možda samo misliš da nisi nešto zeznuoAliensb je napisao/la: 03 lip 2022, 06:57
Machina arcana.
Vidio sam da je doslo u Cartu, organizirao brzo narudzbu udruge (Pannonia minor Slavonski Brod) i kako je prijatelj to pokupio kaže mi da li je to neka Hrvatska igra, neki Juraj Bilic ju je napravio. Nakon kratke provjere vidim da je stvarno.
Igra je steampunk i cthulhu miks, sa zanimljivim mehanikama, osim povremenog osjecaja da stalno rollam kocku za enemy i horror fazu nakon sto sam svoj krug zavrsio ponekad za 10 sekundi.
Igrao sam solo i to mi je drugi pokusaj, nakon sto sam prvi puta probao da steknem osjecaj pa stao na pola i odlucio pogledati jos jednom pravila da ne igram nidta krivo, na kraju se ispostavilo da je ovo jedna od rijetkih igara u kojima u prvom gameu nisam nista zeznuo.
Nije Cthulhu death may die, ali mi je za sada dsta zanimljiva, jedva cekam sljedece igranje da imam vise dojmova.
Mi smo igrali 3 puta u troje i tek valjda treću put smo odigrali da nismo krivo igrali...
Igra je super, samo je svaki put partija trajala 5 sati. Prvi put smo mislili jer smo igrali prvi put i još krivo, ali do trećeg se ništa nije promjenilo.
S tim da smo druga 2 puta failali isti scenarij, koji smo zapravo mogli dobiti da smo malo više taktizirali. Čistim borenjem protiv monstera tna biti problem finalni scenarij, ostalo je bilo relativno lagano.