Već mi je nekoliko puta dolazio zahtjev za brisanjem nečijih reputacija i sudjelovanje u kojekakvim razmiricama u smislu policajca ili suca, pa bih vas sve ovim putem obavijestio kako to ne namjeravam činiti, niti sam ja osobno ili tim udruge odgovorni za nečije ovakvo ili onakvo davanje reputacija.
Kako sve ovo radim(o) dobrovoljno, a puno mi je važniji posao od nadgledanja malog oglasnika vođenje same udruge i nejzin rad i prosperitet, ovim putem vas obavještavam da ozbiljno razmišljam o nekoj od ovih alternativa:
- Pronaći ovdje nekoga tko želi moderirati ovaj podforum i brinuti se i o reputacijama
- Potpuno ugasiti sustav reputacija, pa razmirica neće više niti biti
- Dozvoliti oglašavanje samo članovima udruge
Malo žalosno, ali forum u velikom broju posjećuje ekipa koja dolazi ovdje isključivo zbog kuporpodaje igara i ništa više (vidim to po statistikama). Tako da mi zaista nije namjera baviti se nekim meni potpuno besmislenim stvarima između ljudi koji tako i tako ovaj forum niti ne pune nekim konstruktivnim sadržajem.
Hvala na razumijevanju! Vaš admin.

P.S. Ako netko želi biti zaista aktivni moderator oglasa neka mi se slobodno javi u PP.