BoardGameGeek Secret Santa
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Re: BoardGameGeek Secret Santa
Bi li vam, kao targetima, bilo prihvatljivo dobiti kickstarter pledge na neku igru? Igra ce doci znatno kasnije, ali poklon (pledge) je napravljen sad.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt:
pa ako je baš nešto što želim, meni bi bilo ok.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post:
- DarkDefender
- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 267 puta
- pohvaljen: 377 puta
- Kontakt:
Nisam u secret santi, ali da jesam i ako j igra koja me zanima, bio bih oduševljen
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Aliensb za post:
- DarkDefender
- logOS
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 113 puta
Nisam u secret santi, ali..... ne bi takvo nešto napravio čisto iz logističkih razloga.
Kada će biti fulfillment?, odgode i neugode, promjena adrese, 2 wave shipping, promjena cijene shipmenta, neko zagubi paket pri slanju pa sada ta osoba mora preko tebe sve rješavat. Osim toga ne znam kako zatvorit da je druga osoba primila paket, a nije ga primila? Što priječi ljude da budu u secret santi, dobe svoj poklon i onda pokvareno samo otkazu pledge ili promjene detalje shippinga... itd... ono ima tu puno zafrkancije u koje ne bi ulazio. Da li je uopće prema pravilima moguće pokloniti takvo što?
Ljudi očekivaju dobiti nešto sada, a ne neki mogući poklon bon za neki kickstarter... Još će ljudi počet davat na tvoje ime je uplaćeno XX sredstva u zakladu XX.
Jedino ako osobu znaš osobno i ona je ok sa svime navedenim.
Kada će biti fulfillment?, odgode i neugode, promjena adrese, 2 wave shipping, promjena cijene shipmenta, neko zagubi paket pri slanju pa sada ta osoba mora preko tebe sve rješavat. Osim toga ne znam kako zatvorit da je druga osoba primila paket, a nije ga primila? Što priječi ljude da budu u secret santi, dobe svoj poklon i onda pokvareno samo otkazu pledge ili promjene detalje shippinga... itd... ono ima tu puno zafrkancije u koje ne bi ulazio. Da li je uopće prema pravilima moguće pokloniti takvo što?
Ljudi očekivaju dobiti nešto sada, a ne neki mogući poklon bon za neki kickstarter... Još će ljudi počet davat na tvoje ime je uplaćeno XX sredstva u zakladu XX.
Jedino ako osobu znaš osobno i ona je ok sa svime navedenim.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Slažem se, ni meni to baš nema smisla iako je vjerojatno iz dobre namjere.
- danijel2008
- Reactions:
- Ima zahvala: 81 put
- pohvaljen: 200 puta
- Kontakt:
Meni osobno nema smisla jel bi to bila prava logisticka nocna mora.
Osim ako ti je target iz istog grada ili drzave pa mu mozes lakse dostaviti paket.
Osim ako ti je target iz istog grada ili drzave pa mu mozes lakse dostaviti paket.
- DarkDefender
- Reactions:
Nisam razmisljao o tehnickoj izvedbi, cisto me ovako konceptualno zanimalo. Ali da, vjerojatno nije bas prakticno.
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Je li netko proteklih godina imao slučaj da je prijavio neaktivnog Santu? Jeste li dobili kakvu povratnu informaciju? Evo prošlo je tjedan dana od prijave i ni ćm od odgovora.
- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 474 puta
- pohvaljen: 586 puta
- Kontakt:
Ja ne, Al sam ove godine malo razočaran i targetom i santom, pa mislim da me neće dogodine vidjeti.
Nekako sam od oboje dobio feel “samo da se pošalje/dobije igra”
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nekako sam od oboje dobio feel “samo da se pošalje/dobije igra”

Sent from my iPhone using Tapatalk
- DarkDefender
- Reactions:
Mislim da ce uvijek biti takvih iskustava jer uvijek ce biti ljudi koji su se prikljucili zato jer svi oko njih sudjeluju, a zapravo nemaju interesa sudjelovati u cijeloj toj igri.frastarc je napisao/la: 08 pro 2022, 09:30 Ja ne, Al sam ove godine malo razočaran i targetom i santom, pa mislim da me neće dogodine vidjeti.
Nekako sam od oboje dobio feel “samo da se pošalje/dobije igra”![]()