Na forumskog ss za sad nemam nikakve primjedbe.

djelim ovo mišljenje.dado je napisao/la: 14 pro 2022, 13:19 Meni je isto bgg ss iz godine u godinu sve manje privlačan. Ovo mi je 6. godina i baš se osjeti zadnje 2, 3 godine da je manje komunikacije i da su Sante neozbiljniji.
Na forumskog ss za sad nemam nikakve primjedbe.![]()
Ne bi se složio... meni je @mado poslao pouzećem Clash of Cultures. Jedva sam objasnio ženi navedeno.Antomon je napisao/la: 14 pro 2022, 11:41Forumski SS nema takvih slučajeva.Mago de Umago je napisao/la: 14 pro 2022, 11:29 Zbog ovakvih slucajeva sam odlučio ne sudjelovati u tim Secret Santama.![]()
![]()
A ljudi nisu skužili da bgg i forumskog Santu mogu iskoristiti za naručiti brdo igara, a onda ženi/mužu objasniti da je sve to poklon. Samo prešutiš dio da je to poklon sam sebithegrey je napisao/la: 15 pro 2022, 00:38Ne bi se složio... meni je @mado poslao pouzećem Clash of Cultures. Jedva sam objasnio ženi navedeno.Antomon je napisao/la: 14 pro 2022, 11:41Forumski SS nema takvih slučajeva.Mago de Umago je napisao/la: 14 pro 2022, 11:29 Zbog ovakvih slucajeva sam odlučio ne sudjelovati u tim Secret Santama.![]()
![]()
Vidio sam i dobre i loše recenzije tak da sam malo snizio očekivanja. Ne znam, vidjet ćemo. Ako ništa drugo, barem je tematski nešto novo.danijel2008 je napisao/la: 19 pro 2022, 14:27 Opa. Dobar poklon. Ispočetka nisam imao baš interesa za igru ali kako ju sve više viđam to me sve više interesira.![]()
Yup.