Hvala Santa!

A ti si znači dobio djedicu koji je dobio eurojackpotdado je napisao/la: 23 pro 2022, 15:49 WTF!![]()
Opet najbolji Santa ikad.![]()
Stvarno ne znam čime sam ovo zaslužio.
GAH i District Noir su mi u vrhu wishliste, Flow of History i Paris mi nisu bile na listi ali sam već nekoliko puta gledao da uzmem ali uvijek je nešto drugo uskočilo, a War Chest moram priznati da nisam baš pratio o čemu se radi ali evo sad kad sam malo vidio siguran sam da će biti pun pogodak.
Djedice hvala ti od srca.![]()
Preseravanjedado je napisao/la: 23 pro 2022, 15:49 WTF!![]()
Opet najbolji Santa ikad.![]()
Stvarno ne znam čime sam ovo zaslužio.
GAH i District Noir su mi u vrhu wishliste, Flow of History i Paris mi nisu bile na listi ali sam već nekoliko puta gledao da uzmem ali uvijek je nešto drugo uskočilo, a War Chest moram priznati da nisam baš pratio o čemu se radi ali evo sad kad sam malo vidio siguran sam da će biti pun pogodak.
Djedice hvala ti od srca.![]()
I ja sam to dobio. Da nemamo istog Santu?mato186 je napisao/la: 24 pro 2022, 14:45 Evo i poklon od mog Sante se našao ispod božićnog drvca. Marvel Champions mi je bio velika želja i jedva čekam zaigrati. Samo se bojim kad krenem s kupovinom ekspanzija.![]()
A da @dado možda nije imao Elona za Santu nego dotičnog vlasnika trgovine modernih društvenih igara koji se rješavao hrpe igara kojima je istekao rok trajanja?Mago de Umago je napisao/la: 23 pro 2022, 18:21 Da sam znao da i Elon Musk sudjeluje u secret santi prijavio bi se i ja...