Točno me navlače da danas uzmem kojih 5-6 igara na popustu

Popust? Gdje ima popust?sadistiko je napisao/la: 31 pro 2022, 06:58 ma puklo sve Valsime moj...
Točno me navlače da danas uzmem kojih 5-6 igara na popustu![]()
Uz grafiku su mijenjali i oblik pločica pa se skuži po zaobljenim rubovima koje su stare, a koje nove. Mislim da su za sad samo prve dvije ekspanzije (koje budu u najnovijem big boxu) izdane sa zaobljenim rubovima pa će valjda i ostale.mado je napisao/la: 31 pro 2022, 16:34 ...Jedino mi Carcassonne nije jasan. Ovo je sad treća verzija igre s malo promijenjenom grafikom. Ne znam jel sad ta bazna igra kompatibilna sa starijim proširenjima ili će uskoro izaći sva stara proširenja sa updejtanim vizualnim dojmom?![]()
Ako ti može pomoći:mado je napisao/la: 31 pro 2022, 16:34 Zadnje sam kupio u Mulleru Azul i Carcassonne kao poklon nongamerima tj početnicima. Obje igre oduševile i puni su hit. Jedino mi Carcassonne nije jasan. Ovo je sad treća verzija igre s malo promijenjenom grafikom. Ne znam jel sad ta bazna igra kompatibilna sa starijim proširenjima ili će uskoro izaći sva stara proširenja sa updejtanim vizualnim dojmom?![]()