GomilaX je napisao/la: 23 svi 2023, 00:28
Znači nevjerojatno.. kad sam se joinao na forum neko mi je predložio AEON'S END i tako je ideja sjedila sazrijevala rasla, dok jučer prvi put nisam pogledao video kak lik odigrava full game solo sa 2 charactera, i sad mi izgleda jako super i idem opet vidit cijene i zapadne mi za oko LEGACY verzija reko igrao sam Pandemic i baš bi mogao opet neki legacy odigrat i poderat igru i bit onako iskonski sretan nakon kampanje.
nakraje evo dodem ovdje da pitam "JEL NETKO IGRAO neki brutalni SOLO LEGACY game" sa aeon's end u malom mozgu i čitam ovo Aliensb je popljuvo legacy verziju... najgora stvar je što kritika ima smisla... totalni turnoff...
Uzmi u obzir da ja nisam fan opširnog narativa, ali sam bas malo dublje istražio nakon sto meni nije leglo, navodno priča je basic da ne moze biti više od toga i da sve odluke koje donosis uvijek te dovedu na isto, sto ima smisla za legacy game jer ju vjerojatno neces kupiti ponovo pa ici na druge odluke.
Druga stvar na koja ti isto može olaksati odluku, Aeons end je odlican solo i 2 player game, a ova verzija igre daje jako puno svega za igrati aeons end, pa ako ti se legacy aspekt ne svidi imas vrlo dobru bazu za igrati aeons end, samo trebas pratiti upute sta koristis, a sta ne i koje karte mjenjas za koje... sve je jako dobro objanjeno na sheetu koji otvaras nakon kampanje.