dado je napisao/la: 19 pro 2022, 15:50
Vidio sam i dobre i loše recenzije tak da sam malo snizio očekivanja. Ne znam, vidjet ćemo. Ako ništa drugo, barem je tematski nešto novo.
Meni je okej ali ništa posebno. Odigrali smo 4 puta, tematski jako svježe a gameplay je nekakav bučkuriš već viđenoga. rekao bih 4-5 mehanika spojenih u jedan game, jako eksponencira kompleksnost igre a osobno su mi prekruto "prišivene" te mehanike.
Vidi se da su dizajnirali po temi "u igri će biti i vožnja i pisanje pjesme i sviranje jer je to tako bilo"
a rekao bih (možda se varam) da su ove top najbolje igre dizajnirane od jedne mehanike pa su druge podmehanike proizašle same iz potrebe za njima i zato se lijepo uklapaju.
Svaka podmehanika ima svježih detalja ali nisu onako fluentno spojene da ti je potpuno jasno i logično zašto je ova mehanika tu i da se totalno harmonično spaja sa ovom drugom mehanikom, više je osjećaj "e da nema cijelog ovog dijela igre, igra bi i dalje čisto uredno funkcionirala, možda bi čak bila i bolja" naravno 4 runde igranja su premalo za zaključiti ovo aaaaali tak je ispalo svaki put kad sam igrao.