Od 15. do 17. 3. 2024. na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu Udruga F&ST održava 10. FantaSTikon, konvenciju fantastike, igre i znanstvene fantastike.
Dobrodošli su svi, najčešće uz simbolične cijene ulaznica, a neke kategorije i free. Sami, s ekipom... na konvencijama se lako sprijatelji i pronađe suigrače.
Uglavnom, tijekom cijele konvencije na izbor su igre same udruge i njezinih članova (a posjetitelji mogu donijeti i svoje). Vjerujem da je prostor za igranje najbolji u cijeloj Hrvatskoj - veliki prostrani stolovi, s puno dnevnog, kao i umjetnog svjetla) itd.
Program je bogat (cijeli možete naći na www.fantastikon.com , a iz istog možete zaključiti i radno vrijeme igraonice ), ne samo što se stolnih igara tiče, već i RPGova, pomoć u organizaciji pruža niz drugih sudionika (udruga i pojedinaca), a održan će biti i turnir i susret s autorom digitalnih (i stolnih) igara Tomislavom Čipčićem.
Ponekima je "grč" što se istovremeno u drugom dijelu konvencije održava i vrlo zanimljiv drugi program, a poneki su devotani igraonici koja se održava na svakom izdanju FantaSTikona cijelo vrijeme trajanja istog.
Svakako, svima je "grč" kad je gotovo, no zato udruga održava i druge događaje s društvenim igrama.
Zanima li vas kako to inače izgleda posjetite facebook ili potražite youtube na temu FantaSTikon Split.
Vidimo se!
10. FantaSTikon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:
Re: 10. FantaSTikon
samo, opet kasno javljanje majku mu 
To treba najavit mjesec dana unaprijed za nas sa obiteljskim obvezama

To treba najavit mjesec dana unaprijed za nas sa obiteljskim obvezama

- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Primjedba je na mjestu, ali... u pravilu je uvik vikend oko 15.3. Odeš na fb, zapratiš stranicu FantaSTikona, odabereš da ti prikazuje obavijesti i znaš na vrime sve.sadistiko je napisao/la: 12 ožu 2024, 13:17 samo, opet kasno javljanje majku mu
To treba najavit mjesec dana unaprijed za nas sa obiteljskim obvezama![]()

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
eto ja čak i imam upaljenu opciju da pratim, ali kako općenito slabo pratim FB mi je i to promaklo
- Nevermore
- Reactions:
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 61 put
U pravu si.sadistiko je napisao/la: 12 ožu 2024, 13:17 samo, opet kasno javljanje majku mu
To treba najavit mjesec dana unaprijed za nas sa obiteljskim obvezama![]()
Oprosti.

No, ovo je (po meni) trebao napraviti netko iz organizacije konvencije, a ne ja. Stoga, zapravo, kriva adresa.

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
ma jasno, samo kažem.
Meni je uvijek žao što se bolje ne organiziramo, Gameraja gura sad svoj kalendar da se u njega uvrste događanja tako da i onaj koji organizira može vidjeti kad i gdje se šta organizira pa da se ne preklapamo i da se možemo pripremit (čitaj dobit dozvolu od žena
)
Meni je uvijek žao što se bolje ne organiziramo, Gameraja gura sad svoj kalendar da se u njega uvrste događanja tako da i onaj koji organizira može vidjeti kad i gdje se šta organizira pa da se ne preklapamo i da se možemo pripremit (čitaj dobit dozvolu od žena