I ove godine cu volontirati, iako sam lani rekao da uzimam godinu pauze, al fck it... Ugl, ako naletite na RedCat booth, javite se

Super blog, cak su i snimili zvukove sa sajma da se uzivis dok citas, svaka cast!edvinus je napisao/la: 02 lis 2024, 00:06 Ovdje čitajte Lovrine reporte sa Essena:
https://gejmeraja.club/essen-2024-dan-1/
Mislim da bi Inferno mogao biti hiden gem, ali probavam ga nabaviti deluxe izdanjeDeni je napisao/la: 25 ruj 2024, 00:53 Ne vidim nista pretjerano zanimljivo trenutno. Previse ziherica među najistaknutijim naslovima. Mogla bi i ova godina proci bez ocitog mega hita, kao i lani, ali ostavimo mjesta iznenađenjima.
I ove godine cu volontirati, iako sam lani rekao da uzimam godinu pauze, al fck it... Ugl, ako naletite na RedCat booth, javite se![]()
Evo ja prošao pored Armenaca, htio se javiti ali kažu da si uganuo gležanj ako sam dobro razumio...Deni je napisao/la: 25 ruj 2024, 00:53 Ne vidim nista pretjerano zanimljivo trenutno. Previse ziherica među najistaknutijim naslovima. Mogla bi i ova godina proci bez ocitog mega hita, kao i lani, ali ostavimo mjesta iznenađenjima.
I ove godine cu volontirati, iako sam lani rekao da uzimam godinu pauze, al fck it... Ugl, ako naletite na RedCat booth, javite se![]()
a da... teski fail mi je ispao ovogodisnji spiel. jucer sam uspio malo obici i popricat s nasim darkdefenderom. nakon pola dana sam otisao doma. steta, al glavno da je noga okedvinus je napisao/la: 05 lis 2024, 10:00 Evo ja prošao pored Armenaca, htio se javiti ali kažu da si uganuo gležanj ako sam dobro razumio...![]()