NOVA STRANICA

Ovdje šaljite sve upite i prijedloge prema web trgovini Igraj.si

Moderator/ica: igraj.si

igraj.si
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 102 puta
Kontakt:

NOVA STRANICA

Post Postao/la igraj.si »

IGRAJ web-store ima sada novi page

Nije samo upgrade, nego je na totalo drugoj platformi

Jer je skroz nova platforma ima jedan mali problem;
REGISTRACIJU NA STANICU MORATE NAPRAVIT PONOVO, MOŽE BIT ISTI MAIL ISTA PASS, ALI MORATE SE PONOVO REGISTRIATI

U info, kada složite u basket 199€+ vam promjeni shipping od 9,9€ u FREE SHIPPING

Svi konsturktivni komentari su dobrodošli, znam da ste neki jako naviknuti na prošlu verziju,ali na kraju če stranica biti fukcionalno sugurno bolja nego je bila prošla verzija, dosta funkcija če se još dodat.

Hvala
Knives
Reactions:
Ima zahvala: 97 puta
 pohvaljen: 58 puta
Kontakt:

Re: NOVA STRANICA

Post Postao/la Knives »

Bok! Bilo bi super kad bi imao PREORDER opciju tako da znamo što planiraš naručiti od novih igara da ne tražimo dalje
ray
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 312 puta

Post Postao/la ray »

- dodaj filtriranje da samo pokazuje igre koje imaš na stanju
- na naslovnici pod "nove igre" ne pokazuje najjnovije što si dobio nego je random. Tek kad klikneš na "novosti" dobiješ najnovije što mi je malo bezveze. Stavi barem 2 reda za "nove igre" na naslovnici, da ima manje klikanja.
- ostaje ime od bannera (u ovom slučaju lotr: duel) kad odabereš neki padajući izbornik od kategorija. (slika)
Te ima čudno ponašanje kada s pokazivačem ideš oko banner dijela (i tog imena bannera) na padajućem izborniku gdje se odmah izbornik zatvori.

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru ray za post:
igraj.si
igraj.si
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 102 puta
Kontakt:

Post Postao/la igraj.si »

Knives je napisao/la: 27 lis 2024, 20:15 Bok! Bilo bi super kad bi imao PREORDER opciju tako da znamo što planiraš naručiti od novih igara da ne tražimo dalje
Hvala na fedbacku. Da, bit če i to, i to uskoro, vjerovanto več za par dana

Ali iskreno ne za sve igre koje su naručene. Naručivanje je jako jako problematično več neko vreme. Distributeri praktično nemaju zalihe, skoro sve je na pre-order ili back-order, i to stvara hrpu problema..... Jer recimo realan primer, ja bi stavio neštko u pre-order, dobio bi pre-order od kupca onda bi saznao da su igre oversold i da dobijam pola ili čak ništa..... I onda bi ja ispao lopov i kreten ako ne bi mogao ispunit narudžbu, isto tako su datumi tak tak, više manje drže samo za izalazke novih naslova sve ostalo su pola-informacije koje redovito ne drže, kojima si ja ne mogu pomoč, a kupac bi tražio datum kada če primit....
hrczg
Reactions:
Ima zahvala: 1 put
 pohvaljen: 4 puta

Post Postao/la hrczg »

Jedino konstruktivno što mogu napisati je da se vrati stari sajt jer je bio bolji u hrpi stvari. Nadam se da sve sam radiš jer ako nekome plaćaš da te prebacuje s konja na magarca, onda to nije ok. Nisam jako dugo naišao da netko ne migrira dugogodišnje podatke; ima hrpa bugova, nefunkcionalnosti, nelogičnosti.. meni je ovo posao pa vidim puno više od prosječnog korisnika pa se ispričavam ako zvučim grubo, ali što je realno je realno.
Ovi su korisnici zahvalili autoru hrczg za post:
it's me
Milky27
Reactions:
Ima zahvala: 10 puta
 pohvaljen: 55 puta
Kontakt:

Post Postao/la Milky27 »

Većinu toga mogu prigrmit, al to da nema migracije podataka... e to mi nikako nije jasno.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Milky27 za post:
Silenus_17
it's me
Reactions:
Ima zahvala: 252 puta
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la it's me »

Imam osjecaj da je sve puno manje pregledno. Na starom siteu si na jednoj stranici mogao vidjeti puno vise igara, sada su slikice vece, ali su samo 3 igre u jednom redu pa moram dulje i vise scrollati da bi vidio sve. Takoder, kad kliknem na gumb "Drustvene igre", igre nisu sortirane abecedno. Dok promjenim jezik na hrvatski, neki gumbi i opcije nisu prevedene. Ovaj banner odmah u startu izgleda grozno, buduci da je slika u njemu puno manja od sirine bannera
slika
slika
Silenus_17
Reactions:
Ima zahvala: 4 puta
 pohvaljen: 6 puta
Kontakt:

Post Postao/la Silenus_17 »

Fali WISHLIST.
...ili sam corav?
Milky27
Reactions:
Ima zahvala: 10 puta
 pohvaljen: 55 puta
Kontakt:

Post Postao/la Milky27 »

Tako je, osin šta smo izgubili postojeći Wishlist sa stare stranice - na novoj ga je nemoguće i napravit uopće.

Isto tako hrvatski prijevod je u najmanju ruku loš (tj. neke stvari nisu ni prevedene). Naravno ne smeta to previše jer engleski mi se pari dobar, al eto čisto informativno.
Vukozec
Reactions:
Ima zahvala: 664 puta
 pohvaljen: 602 puta

Post Postao/la Vukozec »

Uf, stvarno sa konja na magarca zasad - nije (samo) stvar u klasičnoj prilagodbi na novo, već stvarno na novom sajtu puno toga je lošije ili uopće nije tu u odnosu na stari sajt. Potpisujem sve što su kolege već naveli iznad: ne samo da smo izgubili vlastiti wishlist, nego whishlista više uopće nema, banner izgleda amaterski, kao da sam zašao na neku sumnjivu opskurnu stranicu, opcija hrvatskog jezika je beskorisna jer većina stvari (za razliku od starog sajta) nije ni prevedena (srećom na engleski je, ali i to dodatno utječe na osjećaj nedovršenosti), prevelike ikonice, nemogućnost da se prilagodi prikaz (više produkata po stranici itd.)... Sve u svemu, zasad djeluje kao debela beta.
slika
Odgovori

Natrag na “Igraj.si”