Turniri
Moderatori/ce: Vicko,Broloski,Share
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Re: Turniri
Yes!!!
To postanje nije bilo uzalud!
Za neuke neigralice netrunnera: bioroid= A.I.
Ovdje gledaš kada su turniri a u igraonu se zaleti na partije i raspravu.
To postanje nije bilo uzalud!
Za neuke neigralice netrunnera: bioroid= A.I.
Ovdje gledaš kada su turniri a u igraonu se zaleti na partije i raspravu.
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
A što se deckbuildinga tiče, kako smo se sada svi ufurali debelo u igru više nema nikakvih ograničenja.
Predlažem onima koji nisu (sram te bilo Matej
) da prošvrljaju malo što se u expanzijama nalazi.
Nadalje ako nekome za turnir trebaju koje karte iz core seta drage volje ću posuditi.
Predlažem onima koji nisu (sram te bilo Matej

Nadalje ako nekome za turnir trebaju koje karte iz core seta drage volje ću posuditi.
- Vicko
- Reactions:
- Ima zahvala: 312 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Današnji turnir je bio iznimno zanimljiv i napet.
Mislim da će vremenska ograničenja postati obavezna... 
Rezultati turnira biti će objavljeni kada se odigra remote partija. Uskoro, vrlo uskoro.

Rezultati turnira biti će objavljeni kada se odigra remote partija. Uskoro, vrlo uskoro.

- Vicko
- Reactions:
- Kontakt:
Eto ga. Odgođena partija je odigrana, brojke su poslane nadležnom tijelu za statistiku i obradu rezultata, te smo dobili poredak:
1. battlemace (14; tb: 34)
2. share (14; tb: 24)
3. Igor (13)
4. Broloski (12)
5. Vicko (8)
6. pprincess (6)
7. Jure (5)
8. casedeck (0)
Čestitke pobjedniku.
Nagrada čeka u igraonici.
1. battlemace (14; tb: 34)
2. share (14; tb: 24)
3. Igor (13)
4. Broloski (12)
5. Vicko (8)
6. pprincess (6)
7. Jure (5)
8. casedeck (0)
Čestitke pobjedniku.

Nagrada čeka u igraonici.

- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Great news everyone!
Odlučili smo imati stalne turnire! Hoćemo li raditi kakvu ligu je manje važno ali vjerovatno.
Pošto je bila "mala" gužva prošli puta priupitali smo kako stoje stvari s ostalim danima i dobili smo odgovor: ponedjeljak je naš! Od sljedećeg ponedjeljka svaka dva tjedna (osim ako nas nešto spriječi) organizirati ćemo turnir u carti sa početkom u 17 sati. Za svaki turnir ćemo vam napisati kako stoje stvari sa upadom i nagradama.
Čak i ako nećemo imati ligu ili što već, imati ćemo Hall of Fame (ili neki cyberpunk ekvivalent tome) gdje ćemo biti rangirani po našim ukupnim uspjesima na turnirima
Toliko od nas
Odlučili smo imati stalne turnire! Hoćemo li raditi kakvu ligu je manje važno ali vjerovatno.
Pošto je bila "mala" gužva prošli puta priupitali smo kako stoje stvari s ostalim danima i dobili smo odgovor: ponedjeljak je naš! Od sljedećeg ponedjeljka svaka dva tjedna (osim ako nas nešto spriječi) organizirati ćemo turnir u carti sa početkom u 17 sati. Za svaki turnir ćemo vam napisati kako stoje stvari sa upadom i nagradama.
Čak i ako nećemo imati ligu ili što već, imati ćemo Hall of Fame (ili neki cyberpunk ekvivalent tome) gdje ćemo biti rangirani po našim ukupnim uspjesima na turnirima

Toliko od nas
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ovo treba ići na naslovnicu stranice kao vijest!
Daj Broloski kada budeš imao sve relevantne informacije, napiši kompletnu vijest, pa je objavim na stranicama!
Daj Broloski kada budeš imao sve relevantne informacije, napiši kompletnu vijest, pa je objavim na stranicama!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Ponedjeljak, 21.1. u 17 sati počinje turnir. Par stvari oko turnira:
Neće biti upada niti nagrada jer vam predstavljamo dvije nove stvari pa da se naviknete. Prvo, runde će se od sada igrati u zadanom periodu. Igrajte brže i odlučnije! Drugo, neće više biti deckbuilding ograničenja što znači da možete igrati karte iz više core setova i iz expanzija.
Nemojte kasniti, time is of the essence
Vidimo se
Neće biti upada niti nagrada jer vam predstavljamo dvije nove stvari pa da se naviknete. Prvo, runde će se od sada igrati u zadanom periodu. Igrajte brže i odlučnije! Drugo, neće više biti deckbuilding ograničenja što znači da možete igrati karte iz više core setova i iz expanzija.
Nemojte kasniti, time is of the essence
Vidimo se

- Vicko
- Reactions:
- Kontakt:
Evo ga, stigli su rezultati današnjeg turnira. 
Poredak:
1. Nikola (14; tb: 36) {Haas bioroid-EtF/Santiago}
2. Share (14; tb: 26) {Haas-EtF/Santiago}
3. Broloski (12) {Jinteki-RP/Noize}
4. Jure (10) {Jinteki-PE/Kate}
5. Igor (8) {Wayland/Kate}
6. Saša (6; tb:32) {Wayland/Noize}
7. casedeck (6; tb: 20) {Jinteki-PE/Noize}
Eto ga.
Čestitke pobjedniku. A sada očekujem malo dojmova. 
eee, Lord Share, pa ti bi se trebao prozvat Lord Tie Break. Svaki put izgubiš u tie breaku i budeš drugi. xD

Poredak:
1. Nikola (14; tb: 36) {Haas bioroid-EtF/Santiago}
2. Share (14; tb: 26) {Haas-EtF/Santiago}
3. Broloski (12) {Jinteki-RP/Noize}
4. Jure (10) {Jinteki-PE/Kate}
5. Igor (8) {Wayland/Kate}
6. Saša (6; tb:32) {Wayland/Noize}
7. casedeck (6; tb: 20) {Jinteki-PE/Noize}
Eto ga.

eee, Lord Share, pa ti bi se trebao prozvat Lord Tie Break. Svaki put izgubiš u tie breaku i budeš drugi. xD

- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Potičemo sve da pišu svoje dojmove u Sessions!
To sam i ja trebao tamo a ne tu. Može tko prebaciti, ja ne kužim kako (još sam mali moderator...)?
To sam i ja trebao tamo a ne tu. Može tko prebaciti, ja ne kužim kako (još sam mali moderator...)?
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Obavijest!
Radi povećanog interesa i eventualnog dolaska Netrunnera u Cartu organizirati ćemo i ovaj ponedjeljak turnir!
A ima promjena i na radu našeg communitija na duže staze. Svaki drugi ponedjeljak imati ćemo turnir bez obzira na sve, a neparne (ili parne, štagod) ćemo organizirati ako će 8+ ljudi biti za.
U svrhu toga (a i olakšane organizacije i smanjena mojeg računa za slanje sms-a) ako odlučite doći na turnir prijavite se ovdje http://igranje.hr/igraonica-carta-magic ... ner-turnir.
Važno: Dok je za igraonicu prijavljivanje poželjno ali manje važno, nama će biti krucijalno. U igraonicu se može doći kada hoće, otići kada hoće i igrati što hoće dokle ima nekog za igrati s vama (ili igrate solo
) i broj ljudi je manje važan. Ovdje se cijela stvar ipak malo zakomplicira i moramo biti sigurni koliko će nas biti. Stoga ako dolazite, prijavite se.
Radi povećanog interesa i eventualnog dolaska Netrunnera u Cartu organizirati ćemo i ovaj ponedjeljak turnir!
A ima promjena i na radu našeg communitija na duže staze. Svaki drugi ponedjeljak imati ćemo turnir bez obzira na sve, a neparne (ili parne, štagod) ćemo organizirati ako će 8+ ljudi biti za.
U svrhu toga (a i olakšane organizacije i smanjena mojeg računa za slanje sms-a) ako odlučite doći na turnir prijavite se ovdje http://igranje.hr/igraonica-carta-magic ... ner-turnir.
Važno: Dok je za igraonicu prijavljivanje poželjno ali manje važno, nama će biti krucijalno. U igraonicu se može doći kada hoće, otići kada hoće i igrati što hoće dokle ima nekog za igrati s vama (ili igrate solo