Cthulhu: Death May Die - Fear of the Unknown
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 267 puta
- pohvaljen: 377 puta
- Kontakt:
Re: Cthulhu: Death May Die - Fear of the Unknown
Mislim da ce nam svakako dati ta dva elder onea, citao sam da im je takva politika, kazu da su kineski backeri koji su na drugoj platforni to otkljucali ili retail backeri i dobijemo i to
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 28 puta
- pohvaljen: 21 put
- Kontakt:
Jel nam mogu uračunati carinu jer mi frendica kaže da ak ide prek Engleske da znaju računati njihovim strankama ( ali ne BGove nego druge stvari) takve carine da se smrzneš po nekim njihovim tarifama i ponekad i PDV. Jeli netko naručivao u zadnje vrijeme prek CMONa?Aliensb je napisao/la: 09 stu 2022, 07:39 Mislim da ce nam svakako dati ta dva elder onea, citao sam da im je takva politika, kazu da su kineski backeri koji su na drugoj platforni to otkljucali ili retail backeri i dobijemo i to
- Aliensb
- Reactions:
- Kontakt:
- Aliensb
- Reactions:
- Kontakt:
Ustvari da ne bude greske u razumjevanju, sad su prakticki svi kickstarteri euro friendly, ti ima platis u pledge manageru taj porez i ostalo je njihova briga, oni uvezu u svoje neko pristaniste odakle salju dalje iz eu i plate vat od tih novaca koje smo mi njima platili, od tad je roba u EU i nama dolazi na adresu kao sve drugo iz EU i ne placamo ništa.juriel je napisao/la: 09 stu 2022, 10:24Jel nam mogu uračunati carinu jer mi frendica kaže da ak ide prek Engleske da znaju računati njihovim strankama ( ali ne BGove nego druge stvari) takve carine da se smrzneš po nekim njihovim tarifama i ponekad i PDV. Jeli netko naručivao u zadnje vrijeme prek CMONa?Aliensb je napisao/la: 09 stu 2022, 07:39 Mislim da ce nam svakako dati ta dva elder onea, citao sam da im je takva politika, kazu da su kineski backeri koji su na drugoj platforni to otkljucali ili retail backeri i dobijemo i to