Krenula je standalone kampanja, ak nekog zanima. Čak možete dobiti i vrtnog patuljka koji je bio na KS ako dodatno iskeširate 180 dolara (iako je prije 4-5 godina koštao 90dolara)...eh taj CMON...

Moderator/ica: sadistiko
Izašao je i season 4Aliensb je napisao/la: 04 stu 2022, 10:14 Imam sve od prije osim velikog cthulhua, meni osobno najbolja igra koju sam igrao, kupujem opet sve sto izađe, osim tog velikog jer niti imam gdje s njim, niti mi vrijedi toliko platiti za jedan scenarij baziran oko njega
Hvala na infou, vidio sam da su se ljudi zalili na CMON i Zombiecide gdje se postarina dizala na 300+ dolara. I sad se plaća zasebno VAT ili je računat u pledge manageru?Aliensb je napisao/la: 05 stu 2022, 15:58 29-43 dolara, sad ne znam kako su predvidjeli taj broj, znali su sigurno unaprijed da ce biti i exp, jedino za velikog cthulcua ima posebno postarina, ali cmon zna to dici u pledge manageru pa moguce da ce biti 50-60 dolara, sto opet nije strasno za 3 velike kutije plus koju malu, gledao sam massive darknes 2 sa asmodee i postarina za base game je 50 dolara
juriel je napisao/la: 05 stu 2022, 16:04Hvala na infou, vidio sam da su se ljudi zalili na CMON i Zombiecide gdje se postarina dizala na 300+ dolara. I sad se plaća zasebno VAT ili je računat u pledge manageru?Aliensb je napisao/la: 05 stu 2022, 15:58 29-43 dolara, sad ne znam kako su predvidjeli taj broj, znali su sigurno unaprijed da ce biti i exp, jedino za velikog cthulcua ima posebno postarina, ali cmon zna to dici u pledge manageru pa moguce da ce biti 50-60 dolara, sto opet nije strasno za 3 velike kutije plus koju malu, gledao sam massive darknes 2 sa asmodee i postarina za base game je 50 dolara
Konačno Elder God-ovi na stretch goalu i to 2, a ostalo samo 28 sati, a trebaju još skupiti 200 000... ehhhh. Bilo kako bilo, količina strech goalova je stvarno impresivna. Ako to ljudi naštancaju, stretch goalovi će biti base game x2Aliensb je napisao/la: 07 stu 2022, 19:39 Dodali all in, sto mi je spustilo cijenu za 40 dolara, također predviđenu poštarinu za all in su digli za 1-4 dolara sto je nista.
Još će ispasti da su nešto narucili iz grešaka, marvel zombies im je bas bio full money grab na osnovu licence