Kutija ekspanzije je krcata do vrha komponentama kada se sve puncha.

Moderator/ica: sadistiko
Vidio sam da je izasao insert za osnovnu igru. Da li imate u planu neku kombinaciju sa exp?sadistiko je napisao/la: 02 kol 2021, 14:00 uvijek postoji opcija podić poklopac za 2-3 cm i eto rješenja. Igrao jesam igru, ali nisam još dobio na izradu inserta jer imam dugovanja prema CGE-u, pa kad to odradim onda ide Hotel Austria na red
Pozz GospRaf0,GospRaf0 je napisao/la: 17 stu 2021, 23:48Vidio sam da je izasao insert za osnovnu igru. Da li imate u planu neku kombinaciju sa exp?sadistiko je napisao/la: 02 kol 2021, 14:00 uvijek postoji opcija podić poklopac za 2-3 cm i eto rješenja. Igrao jesam igru, ali nisam još dobio na izradu inserta jer imam dugovanja prema CGE-u, pa kad to odradim onda ide Hotel Austria na red
S ovim se slazem, ja bih recimo uzeo big box za Marvel Champions i Aeon's End. Da stanu dvije takve kutije u kallax jedna na drugu.PsyBurn je napisao/la: 04 pro 2021, 09:30 znas da sam vjerni kupac, pa teskog srca moram reci da ne shvacam zasto nemas neki standardni LCG insert?
zar stvarno moram izvana uzimat?
Pa daj mi neki primjer kako to treba izgledati i koliko veliko i ja napravim, mada trenutno sam full pretrpan pa ne mogu u sljedeća dva mjeseca ništa obećati. Sorry.PsyBurn je napisao/la: 04 pro 2021, 09:30 znas da sam vjerni kupac, pa teskog srca moram reci da ne shvacam zasto nemas neki standardni LCG insert?
Eh, to je već zahtjevnije bojim seNoghri je napisao/la: 04 pro 2021, 19:13 PsyBurn je napisao/la: ↑04 pro 2021, 09:30
znas da sam vjerni kupac, pa teskog srca moram reci da ne shvacam zasto nemas neki standardni LCG insert ?
S ovim se slazem, ja bih recimo uzeo big box za Marvel Champions i Aeon's End. Da stanu dvije takve kutije u kallax jedna na drugu.