Želje i pozdravi ;-)
Moderator/ica: sadistiko
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3852 puta
- Kontakt:
Želje i pozdravi ;-)
U ovom dijelu foruma možete pitati stvari vezane uz nabavku iz naše ponude. WEB shop još nije niti u izradi, pa ću još neko vrijeme prodaju odrađivati ili ovdje preko foruma ili preko Facebooka.
Također, ono što sam najavio. Mislim da to ostali baš i nemaju. Ako se potrudite i dobro pripremite datoteku za izrezivanje overlaya ili inserta ili pripremite kvalitetan STL (ne da ste ga negdje ukrali, nego sami napravili) za minijaturu ili neki drugi dodatak. Izrada prvog primjerka je besplatna ako dozvolite daljnju prodaju u našoj trgovini bez provizije.
Također, ono što sam najavio. Mislim da to ostali baš i nemaju. Ako se potrudite i dobro pripremite datoteku za izrezivanje overlaya ili inserta ili pripremite kvalitetan STL (ne da ste ga negdje ukrali, nego sami napravili) za minijaturu ili neki drugi dodatak. Izrada prvog primjerka je besplatna ako dozvolite daljnju prodaju u našoj trgovini bez provizije.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Želje i pozdravi ;-)
pa baš i ne, pošto je previše različitih vrsta igre, a ja imam colectors edition pa unutra ima prilično funkcionalan insert.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
ako ima zainteresiranih, ima, naravno! Pogotovo pošto ću je i ja imati
Ako baš posjedujem igru onda mi je puuuno lakše jer mogu fizički isprobati jel stanu sve komponente na svoje mjesto. Ali cijena će vjerujem (nažalost) biti paprena jer ima hrpetina dijelova.

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
joj, to je kompliciran task. Nisam skroz zadovoljan ni s tvojom izvedbom jer ni tebi nije sve stalo
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Zato što sam dodao neke promoe i onda mi je fakat postalo pretrpano i raskupusano, a koliko sam shvati radiš sa tanjim materijalima pa ne bi trebao imati problema.