Kraj WoW TCG-a

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1605 puta
Kontakt:

Kraj WoW TCG-a

Post Postao/la Shich »

Nisam nikada probao kartati,ali žalosno je kad nakon 7 godina dođe odluka o neproduživanju licence. Zamjenit će ga virtualni Wow TCG poznat kao Hearthstone: Heroes of Warcraft... Ovo je još jedna u nizu Blizzardovih kontroverznih odluka koja će im povećati zaradu,a samo to je i bitno,zar ne? :(

http://www.bug.hr/master/vijesti/kraj-w ... 26145.aspx

http://en.wikipedia.org/wiki/Hearthston ... f_Warcraft
miljenko
Reactions:
Ima zahvala: 979 puta
 pohvaljen: 336 puta
Kontakt:

Re: Kraj WoW TCG-a

Post Postao/la miljenko »

Neznam za WoW TCG, ali Heartstone je fenomenalan!! Trenutno je u beta fazi ali već mnogi casteri na youtube-u imaju postane streamove itd... Ako ne želiš, niko te ne sili da kupuješ boost pakete, možeš ih i osvojiti... A i nisi skupi, definitivno znatno jeftiniji od fizičkih booster paketa za neke druge TCG...
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Ne smeta te što nema trejdanja između igrača? I normalno da su jeftiniji kad su digitalni.:) Da im se ovako ne isplati, išao bi i TCG paralelno.
miljenko
Reactions:
Kontakt:

A gle može ti se ne sviđati njihov model poslovanja, ali sama igra je jako dobra i to je jedini kriterij po kome ja odlučujem dali ću je podržati ili ne...
Ljudi rade igre za novce, i na njima je da naplaćuju što hoće i koliko hoće... Na tebi je da ocijeniš dali si to spreman platiti.... Ja za sve uvijek gledam omjer cijene i zadovoljstva koje mi nešto pruža... Zato nejdem u kino i zato kupujem expanzije dobrih mi BGova...

Zar ti je stvarno postojanje nikakvog auction house kao u Diablu presudno za uživanje u igri?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Vjerujem da je igra odlična, ipak je riječ o Blizzardu. :) Upravo zato si i mogu priuštiti raditi kontroverzne poteze. Ali to se uopće ne dovodi u pitanje. Naravno da neću podržati inicijativu zamjene fizičkih društvenih igara digitalnima. A ovo se drugačije ne može nazvati.
jvda83
Reactions:
Ima zahvala: 2 puta
 pohvaljen: 17 puta

Post Postao/la jvda83 »

death to false tabletop games
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Ja sam, na primjer, uzbuđen kao malo djete oko Hearthstona
Data
Reactions:
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 6 puta

Post Postao/la Data »

Pitanje onima koji su ga igrali; je li WoW TCG valjao? Jel bio nešto novo i nezaboravno kad je izašao, bar u usporedbi sa drugim TCG-ovima, ili je bio samo WoW...TCG?
miljenko
Reactions:
Kontakt:

@Broloski
I ja i ja!!! :D

@Data
Nisam igrao, ali svi ga opisuju kao dosta dobar MTG clone. Ništa revolucionarno, samo dobra tema naljepljena na MTG, sa tu i tamo kojim novim twistom...

@Shich
Nebi to baš nazvao kontroverznim potezom... Meni se WoW TCG činio prilično mrtvim i puno prije ove najave... Osim toga, po reakcijama na BGG-u, malo tko je iznenađen tom odlukom, a i malo tko je razočaran - večina reakcija je tipa: A bilo je zabavno dok je trajalo, ajmo vidjeti šta će Cryptozoic napraviti sa sljedećim TCGom a Blizzard sa Hearthstoneom... Tako je to sa TCGovima, dolaze i odlaze...
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Ajde ajde da vam i ja malo pričam.
Igrao sam dosta WoW tcg. Dapače, nesvjesno gejmate već nekoliko godina sa Croatian national championom i Realm/Region top 8 igračem ;).
Wow je magic clone što se sistema tiče, no ima dovoljno twistova da bude zanimljiv: combat ima veću controlu, deckbuilding je dosta raznovrsan ( horda i allijansa imaju drugačije karte, te svih deset klasa imaju svoja oružja, spellove i petove. A ti recimo igraš Hordinog Warriora... Nadalje različite klase imaju drugačiji health)
Najveća promjena mehanike je da svaka karte može postati resourse/land, samo postoje neke karte koje nešto rade kada postanu landovi (questovi).
Sasvim dobra igra ali nema toliku kvalitetu da se i dalje nastavi igrati kao što su recimo imali L5R, Lotr, Netrunner i Spoils.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Broloski za post:
miljenko
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”