4. Dan društvenih igara - KC Peščenica
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
4. Dan društvenih igara - KC Peščenica
U pripremi je organiziranje 4. Dana društvenih igara koje će se održati 21.9.2013. godine u prostorima Kulturnog centra Peščenica, Ivanićgradska 41a, Zagreb
Tražimo volontere za rad na DDI-u
U sklopu ovoga tražimo volontere za informiranje, objašnjavanje pravila, igranje igara.
Svim volonterima koji se zaista pokažu aktivnima možemo osigurati kupon popusta od 30% u Carta Magica trgovini, te popust od 10% posto pri kupovini igara u Algoritam trgovinama.
Volonteri bi trebali znati bar neka od pravila igara koje će se tamo igrati, a u koje se ubrajaju (Settlers of Catan, Carcassonne, Ticket to Ride, 7 Wonders, Saint Petersburg, Domaine, Manhattan, Alhambra, ...). Naravno, nije nužno znati sve, bitnije je imati volje i želje pomoći drugima u prvim koracima pri igranju.
Zainteresirani se mogu javiti u ovu temu ili na e-mail: [email protected]
Tražimo volontere za rad na DDI-u
U sklopu ovoga tražimo volontere za informiranje, objašnjavanje pravila, igranje igara.
Svim volonterima koji se zaista pokažu aktivnima možemo osigurati kupon popusta od 30% u Carta Magica trgovini, te popust od 10% posto pri kupovini igara u Algoritam trgovinama.
Volonteri bi trebali znati bar neka od pravila igara koje će se tamo igrati, a u koje se ubrajaju (Settlers of Catan, Carcassonne, Ticket to Ride, 7 Wonders, Saint Petersburg, Domaine, Manhattan, Alhambra, ...). Naravno, nije nužno znati sve, bitnije je imati volje i želje pomoći drugima u prvim koracima pri igranju.
Zainteresirani se mogu javiti u ovu temu ili na e-mail: [email protected]
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Re: 4. Dan društvenih igara - KC Peščenica
Volontirati ću
- Krscho
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
Daleko je to, u 3 tjedna se svasta izdešava pa javim za mogućnost volnotiranja tjedan prije 

PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
OK!Krscho je napisao/la:Daleko je to, u 3 tjedna se svasta izdešava pa javim za mogućnost volnotiranja tjedan prije

Ma jest daleko, ali više volim skupiti ekipu ranije, nego onda trčati za volonterima

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Hoćeeš samo ti doći ili i tvoja ekipa?joezg je napisao/la:Ako me nesto ne sprijeci, tamo sam!
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Ne znam reci. Mozda dodje jos tko.grof je napisao/la:Hoćeeš samo ti doći ili i tvoja ekipa?joezg je napisao/la:Ako me nesto ne sprijeci, tamo sam!
- Vicko
- Reactions:
- Ima zahvala: 312 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Molimo one koji su zainteresirani za volontiranje da se jave što prije kako bi znali s koliko volontera raspolažemo.
Dužnosti volontera:
- objašnjavanje pravila igara
okvirni popis:
Settlers of Catan
Carcassonne
Ticket to Ride
Dixit
Pandemic
BANG!
7 Wonders
Citadels
Colloretto
Goblins Inc.
Mondo
PitchCar
- upoznavanje ljudi sa igraonicom, portalom i općenito modernim društvenim igrama
Voditelji su primarno tamo radi širenja kulture igranja modernih društvenih igara te se može dogoditi da neće uvijek biti vremena da i sami sudjeluju u igranju (osim u svrhu objašnjavanja igara). No, svi znamo da će volonteri iskoristiti svaku priliku da zaigraju nešto. xD
Kao nagradu, volonterima možemo ponuditi kupon bon CM-a sa popustom od 30% na kupovinu do 1000 kn.
Unaprijed zahvaljujem vrijednim entuzijastima i ohrabrujem ljude da se prijave.
Ako znate pravila igara, slobodno se pridružite.
Dužnosti volontera:
- objašnjavanje pravila igara
okvirni popis:
Settlers of Catan
Carcassonne
Ticket to Ride
Dixit
Pandemic
BANG!
7 Wonders
Citadels
Colloretto
Goblins Inc.
Mondo
PitchCar
- upoznavanje ljudi sa igraonicom, portalom i općenito modernim društvenim igrama
Voditelji su primarno tamo radi širenja kulture igranja modernih društvenih igara te se može dogoditi da neće uvijek biti vremena da i sami sudjeluju u igranju (osim u svrhu objašnjavanja igara). No, svi znamo da će volonteri iskoristiti svaku priliku da zaigraju nešto. xD
Kao nagradu, volonterima možemo ponuditi kupon bon CM-a sa popustom od 30% na kupovinu do 1000 kn.
Unaprijed zahvaljujem vrijednim entuzijastima i ohrabrujem ljude da se prijave.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Molio bih sve volontere koji žele doći volontirati na 4.DDI i nemaju naše majice, da si uzmu u igraonici, jer bi bilo lijepo i profesionalno da sva naša ekipa bude u majicama, pa da ljudi znaju kome se obratiti za pomoć pri igranju.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:
Ja dolazim sa svojim klincom (9), a možda dođu s nama i moj prijatelj s klincem (9). Nekad popodne.