2. Dan Društvenih Igara u Petrinji

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3721 put
 pohvaljen: 3854 puta
Kontakt:

2. Dan Društvenih Igara u Petrinji

Post Postao/la sadistiko »

slika

Pozivamo Vas na drugi po redu Dan društvenih igara u Petrinji. Pošto se održava neposredno prije Božića dobio je i posebno ime: Božićni Dan Društvenih Igara u Petrinji.
Ponovo smo na starom mjestu u prostoru 1. osnovne škole Petrinja, Gundulićeva 5, Petrinja. Vrijeme održavanja je subota, 21. prosinca od 11:00 do 21:00 sati.
Volonteri udruge Igranje će i ovog puta prezentirati moderne društvene igre, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu društvenih igara. Svi će posjetitelji imati priliku odigrati neke od mnogobrojnih igara.
Spomenut ćemo samo neke od mega popularnih naslova kao što su Ticket to Ride gdje putujete vlakom po Europi, Carcassone gdje stvarate srednjovijekovne dvorce, Village gdje živite i umirete u jednom manjem srednjovijekovnom gradiću, Settlers of Catan gdje naseljavate otok ili Galaxy Trucker gdje pokušavate prevesti otpad s jedne planete na drugu s nabrzinu sklepanim svemirskim brodom. Uz ove naslove bit će predstavljeni i mnogi drugi pa svakako navratite sa svojim najmilijima i pokažite im da postoje i druge zanimljive stvari osim igara na računalima. Bit će igara za one najmlađe do onih složenijih za starije.
Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!
Događaj je također reklamiran i preko Facebook stranica udruga 5net i Igranje.
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Re: 2. Dan Društvenih Igara u Petrinji

Post Postao/la grof »

Odlično! Objavimo kada prođe Avenue Mall da ne pretrpavamo stranicu hrpom plakata. ;) A da i ne bude prerana objava.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

More, more, ja sam se samo požurio da mi neš ne uleti preko vikenda pa da ne budem imao vremena složiti sve.
Volio bih također kad bi se lagano prijavili oni koji misle doći kao volonteri, i svakako netko tko će dovesti igre ;-)
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

eto ti ovdje prostor, pa lobiraj! :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Ja bih molio da se sad već lagano jave oni koji mogu doći u Petrinju. Ja sam zadnjih tjedan dana po školama, pošto smo prošli gotovo svo gradivo, pokazivao klincima 7 Wonders. Mogu reći da su svi od 5. do 8. razreda odlično prihvatili tu igru i puno je njih reklo da će doći u subotu. (Nek ih dođe 10% od toliko bit će već sasvim puno djece.)
Sredit ću nekakvu klopu (da li ćemo sami nešto pripremiti ili ćemo naručiti još ne znam) za one koji dođu kao volonteri.
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post:
buraz
slika
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Ja sam 90% da nemogu :-(

(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
slika
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Prošli puta sam očajavao jer se javilo samo dvoje ljudi. Ne znam uopće što bi mislio ovog puta, pošto se ovog puta nitko nije javio da može doći! :facepalm sbatine
U krajnjem slučaju, da stvarno nitko ne bude dolazio, da li mogu s nekim dogovoriti da pokupim u subotu ujutro onda neke igre iz Igraonice?
slika
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Koliko sam vidio, za sad dolazi troje iz Igranja i stvarno hvala ljudima, jer sam već bio skroz na rubu živaca, jer se ovog puta nadamo da će doći, ako ništa drugo, onda klinčadije.
Upravo sam dogovorio da će biti prezentiran i Magic - The Gathering, pa ćemo imati jedan stol i s tom igrom.
slika
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Evo samo na brzinu da javim da je današnji dan bio puno zaigraniji od prošlog puta. Navala djece nas je dobro zamorila, ali smo iz uz to sve uspjeli i mi odigrati koju igru.
Tako da sam opet naučio dvije nove igre. Sutra tokom dana kad dođem malo sebi napišem izvještaj.
I da, hvala ekipi Slavica, Mislav i Petar na dolasku i velikodušnoj pomoći!
Valsim
slika
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

E da, pronašao sam dva novčića, po sjećanju bi rekao da su iz igre Kraljevstva

slika

Pa ćemo se već dogovoriti kad ću Vam to dofurat. Ako baš budete za, u utorak dolazimo u ZG, pa može jedna kratka primopredaja negdje po putu.
Valsim
slika
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”