Dakle kako sam intenzivno razmišljao o ovoj igri jer mi se sviđa tematika mislio sam je nabaviti preko kickstartera ali kako imam u planu u dogledno vrijeme nabaviti Twilight Struggle odustao sam od ideje. U međuvremenu iako sam odustao dobio sam kao bivši supporter mogućnost da si napravim PnP verziju pa sam si dao malo truda.
Obostrani laserski print na A3 papir te duplo plastificiranje laminatorom da se dobije na debljini igraće ploče.
Kako mi je ploča onda bila nezgrapna za nositi odlučio sam obrezati viškove te ju presjeći u sredini, zaštititi unutarnje rubove uskom ljepljivom trakom te sa jedne strane širokom prozirnom trakom (u tri sloja) spojiti tako da bude preklopna u malo manje od A4 veličine.
Karte su također printane na laseru, te dvostruko plastificirane i rezane, međutim zbog rezanja skalpelom ostane mikro rub koji malo smeta kad se karte mješaju pa sam ih odlučio stavit u sleevove sa crnom pozadinom (59x92), bilo bi ideoalno da imam 13 komada sa žutom pozadinom (ili makar prozirnom) da se mogu razlikovati tipovi karata, ali i ovako je ok.
Figurice sam nabavio sa
http://www.boardgameextras.co.uk/ i savršeno su se uklopile u igru. Nadam se da ću stići ovih ovih dana odigrat par komada sa ženom da vidim čisto kakva je igra.
Pravila sam također isprintao i napravio booklet.
Još samo da nabavim neku kutiju veličine A4 (kao od pandemica) i da ju "obučem" u 13 Days ruho i stvar rješena.