Jesensko druženje u MSU uz moderne društvene igre

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
Odgovori
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2403 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Jesensko druženje u MSU uz moderne društvene igre

Post Postao/la Valsim »

slika

Kao što smo i obećali, od jeseni smo ponovno u MSU.

Treće po redu je ovo druženje koje organiziramo u suradnji sa Muzejom suvremene umjetnosti i likovnom umjetnicom Irenom Hodžić.

Stoga vas pozivamo na okupljanje i druženje uz moderne društvene igre u prostoru kafića Muzeja suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17).

Datum: subota, 26. rujna 2015.
Vrijeme: 11 do 18 sati

Naglasak je na igrama koje razvijaju i potiču maštu te socijalne vještine. Tako će se igrati Dixit, The Resistance: Avalon, Shadow Hunters, Bang. Za one malo iskusnije na raspolaganju će biti i 50-ak drugih igara koje će se moći zaigrati sa svojim društvom ili steći neke nove prijatelje u ovom zanimljivom prostoru.

Ulaz je besplatan!

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post:
kockica
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Re: Jesensko druženje u MSU uz moderne društvene igre

Post Postao/la kockica »

Čisto da pitam, moguće da naletim sa djecom (dob 9,5 g), će biti možda nešto za njih?
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Naravno.:)
Zelite nes konkretno isprobati ili nama prepustas izbor?
Forbidden Island je definitivno za vas.
kockica
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Može, proučit ću malo pravila, ali mislim da ćemo isprobati barem i jednu kompetitivnu ali o tome kada dodđemo. ;)
Valsim
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Jeeej koja super vijest, radujemo se vašem dolasku :) .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
kockica
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Uglavnom, bio i mogu samo reći, šteta što je bilo malo ljudi, barem u vrijeme kada smo mi bili tamo. S druge strane moram priznati da je bilo komfornije. Što se tiče igara, vrlo vjerojatno bih igrao neke druge igre, ali kako sam bio sa djecom, a imam misiju učiniti ih ovisnicama o igrama, na kraju sam se povinovao njihovom izboru.

Tako smo odigrali A la carte koju nam je Matija lijepo objasnio, zgodušnu igricu kuhanja gdje sam cijelo vrijeme vodio i taman sam se toliko približio pobjedi da sam vidio njen smješak, ali znate onaj osjećaj kada ste na ulici i netko vama posve nepoznat srdačno maše u vašem smjeru ili vam se smješi, pa vi odmahnete da biste na kraju shvatili da se mahalo nekom iza vas. E tako se pobjeda nasmješila jednom djetetu koja je cijelo vrijeme bila zadnja i skuhala je najmanje jela, ali sva njena jela su bila izvrsna. Dakle igra zgodušna, ali baš za djecu, mene se nije toliko dojmila.

Sljedeći je bio Magični labirint, a pridružio nam se i Mislav i to je bilo sramotno gledati kako su njih troje udruženo navijali protiv mene, tako da mi je ostalo jedino da se bahatim i sa takvim stavom prelako dođem do dvije pobjede usprkos optužbama za varanje (ok, priznajem da mi je kuglica pala tako blesavo da je nitko nije čuo, ali to ni najmanje nije utjecalo na moje umješno tumaranje labirintima). Igra nam nije bila nepoznanica i zapravo mi je vrlo simpatična.

I taman smo se u istom sastavu spremali za istraživanje Forbidden Island, kada se napokon skupio dio ekipe željne Dixita pa smo se prešaltali na tu igru. Bilo nas je 9-oro i kako sam prvi put igrao tu igru premda sam čuo za nju, mogu reći da sam o-du-še-vljen! Znam da ste skoro svi isprobali tu igru, ali eto, moram pohvaliti tu igru. Djeca su se isto oduševila pa se Dixit na kraju ugurao na wish listu. Znam da to nije igra koja će se prečesto vaditi doma zbog broja igrača, ali kada se izvadi to će biti zezancija do daske. U toj igri smo Matiji svi prelako davali bodove tako da je njegvo zeko nezaustavljivo gurao naprijed i sve nas ostavio toliko otraga da nismo vidjeli ni njegov repić. Spremala se još jedna partija, ali na žalost, zvala me žena da dođem doma po tople papuče :oops: pa smo morali napustiti društvo.

A cijelim putem doma su djeca žicala Dixit (tko zna možda ih iznenadim za Božić), zatim su navijale da imaju takve dane i u svojoj školi, te im je bilo žao koliko su pića popile jer smo mogli ostaviti veću donaciju. Ah, djeca. :zamisljen
Ovi su korisnici zahvalili autoru kockica za post (ukupno 2):
sadistikoValsim
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Žao mi je što na kraju niste isprobali Forbidden Island ali mi je drago što sam vas nagovorio za Dixit umjesto toga. :D
kockica
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Heh, kao da je problem nagovoriti žabu da skoči u vodu :D jer smo prije otvaranja Forbiddena i sami neuspješno tražili veće društvo za Dixit. No najbitnije, ugodno smo proveli nekoliko sati u danu kada nismo znali što ćemo sami sa sobom, i čak upiknuli igru koja nam se svima jednako svidjela. Jedino nisam ispunio ženinu želju (došla je nakratko na početku ali morala je otići sa najmanjom klinkicom) da isprobamo Tokaido (pali se na dalekoazijsko podneblje) no to se možda vidimo na nekom drugom društvenom događaju, a valjda ćemo napokon uspjeti najmanju žensku uvaliti nekome na čuvanje jer bi mi i žena rado došla. Uglavnom, samo radite što češće takve happeninge. :thumbs
Ovi su korisnici zahvalili autoru kockica za post:
Shich
Valsim
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Pa sad ne moram pisati izvještaj kada je @Kockica sve lijepo opisao kako je bilo :thumbs .

Drago mi je da si svratio i da ste se ako ne već i žena, onda barem ti i djeca zabavili :) .

Ah da. We'll get you next time in Magical Labyrinth :P .
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”