Frend i ja trazimo nekoga tko ce moci skrojiti (konkretno kozne) kapute prema posebnim zahtjevima. Problem je u tome sto trazimo nekoga tko nije samo klasican krojac, vec po mogucnosti ima iskustva sa krojenjem stvari za cosplay i nije mu to strano niti mrsko. Ne zelim da dodjem kod nekoga i da mi osoba koluta ocima cim specifikacije izadju iz nekakvih okvira mainstream robe. A opet, ne trazimo nekoga tko ce znati napraviti klasicnu cosplay robu koja je obicno za jedno ili svega nekoliko koristenja nakon cega se raspadne, vec trazimo nesto sto je zaista profesionalno izradjeno i sto ce trajati.
Znam da postoji osoba u ZG koja je to radila prijatelju po narudzbi i kaput je ispao fenomenalan, no prijatelj se na zalost nakon vise godina ne sjeca tocno tko je bio u pitanju. U osnovi lokacija u HR nije bitna, obzirom na opseg projekta i pretpostavljene troskove oni putni su zanemarivi. Ako netko zna nekoga u Sloveniji, mozda cak i Austriji - i to je opcija. Generalni uvjet je da je osoba zaista dobra i da se moze dobiti uvid u prijasnje radove.
Nekako sam pretpostavio da bi ovdje netko mogao najprije imati preporuku. Pa - vicite