Amazon.it problemi
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Amazon.it problemi
Pozdrav ekipa.
Preko Amazona.it sam naručio Lorenzo il Magnifico još 23.01. i pisalo da je da će slati za 3 tjedna. 17.02. mi šalju obavijest da su poslali i naveli su tracking broj. Nisam u međuvremenu provjeravao, ali kako nije došlo do kraja tjedna sam išao provjeriti. Po povijesti koju Amazon vodi ispada sljedeće: da mi je pošiljka završila kod podizvršitelja u Hrvatskom Leskovcu, da je taj pokušao izvršiti dostavu 2 puta i nije uspio a zadnji status da je pošiljka na carini. Ja sam inače iz Rijeke i upravo sam provjerio da li sam dobro unio adresu.
Ima li tko iskustva sa talijanskim Amazonom ? Cijela priča mi je jako čudno zašto je pošiljka završila na carini ako smo unutar EU. I zašto se spominje Hrvatski Leskovac ? Mogu poslati screenshotove, ako nekoga zanima, ali je sve na talijanskom.
Volio bi kontaktirati nekoga, samo ne znam koga.
Edit: našao sam kontakt pa ću zvati UPS u Hrvatskoj
https://www.ups.com/content/hr/en/conta ... svl=Footer
Preko Amazona.it sam naručio Lorenzo il Magnifico još 23.01. i pisalo da je da će slati za 3 tjedna. 17.02. mi šalju obavijest da su poslali i naveli su tracking broj. Nisam u međuvremenu provjeravao, ali kako nije došlo do kraja tjedna sam išao provjeriti. Po povijesti koju Amazon vodi ispada sljedeće: da mi je pošiljka završila kod podizvršitelja u Hrvatskom Leskovcu, da je taj pokušao izvršiti dostavu 2 puta i nije uspio a zadnji status da je pošiljka na carini. Ja sam inače iz Rijeke i upravo sam provjerio da li sam dobro unio adresu.
Ima li tko iskustva sa talijanskim Amazonom ? Cijela priča mi je jako čudno zašto je pošiljka završila na carini ako smo unutar EU. I zašto se spominje Hrvatski Leskovac ? Mogu poslati screenshotove, ako nekoga zanima, ali je sve na talijanskom.
Volio bi kontaktirati nekoga, samo ne znam koga.
Edit: našao sam kontakt pa ću zvati UPS u Hrvatskoj
https://www.ups.com/content/hr/en/conta ... svl=Footer
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 220 puta
- pohvaljen: 88 puta
Re: Amazon.it problemi
U hrv. Leskovcu je glavno skladiste jedne od ovih velikih dostavnih sluzbi, npr.overseas. Zato je spomenut. No ne znam tocno koja firma je tamo 

- fpol
- Reactions:
- Ima zahvala: 247 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
UPS je u hrvatskom leskovcu
- Arty
- Reactions:
- Ima zahvala: 178 puta
- pohvaljen: 95 puta
- Kontakt:
UPS-ov partner u hrvatskoj nije UPS hrvatska nego Overseas, zovi njih.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
So many games, so little time
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Ako ti je to kod Overseas,sretno,lol
Cura je znaci narucila toner od jedne firme u zg-u da njoj donesu u zg na adresu...znaci ona nakon 2 tjedna taj troner još nije dobila, ovi ne samo što su bili bezobrazni, nego su bili ultra nesposobni...nakraju joj je netko iz te firme od koje je narucila donio drugi toner jer je ovo vec bila tragikomedija.
Procitaj slobodno komentare o njima po netu...
A tek dobit ih na telefon je valjda znanstvena fantastika.
Cura je znaci narucila toner od jedne firme u zg-u da njoj donesu u zg na adresu...znaci ona nakon 2 tjedna taj troner još nije dobila, ovi ne samo što su bili bezobrazni, nego su bili ultra nesposobni...nakraju joj je netko iz te firme od koje je narucila donio drugi toner jer je ovo vec bila tragikomedija.
Procitaj slobodno komentare o njima po netu...
A tek dobit ih na telefon je valjda znanstvena fantastika.
- Antomon
- Reactions:
- Kontakt:
Dobivao sam neke stvari preko Overseasa ovdje u Rijeci, za sada je bilo sve ok.
Preko tracking broja sam dobio drugačiji tijek događaja na stranicama Overseasa, tamo piše da su pokušali izvršiti 2 dostave i da adresa nije postojeća. Tko je tu zajebao, vidjet ćemo.
Preko tracking broja sam dobio drugačiji tijek događaja na stranicama Overseasa, tamo piše da su pokušali izvršiti 2 dostave i da adresa nije postojeća. Tko je tu zajebao, vidjet ćemo.
- Antomon
- Reactions:
- Kontakt:
Nazvao sam i riješio problem.
Kažu da su pokušali dostavu četvrtak i petak, no međutim ja nisam našao nikakvu obavijest, a nisu imali moj broj mobitela.
Kažu da su pokušali dostavu četvrtak i petak, no međutim ja nisam našao nikakvu obavijest, a nisu imali moj broj mobitela.