Machina Arcana - 2nd edition
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Machina Arcana - 2nd edition
Domaća horror steampunk kooperativna igra Machina Arcana ide u drugu ediciju na Kickstarteru od 4. rujna 2018.
Igra će imati i neke izmjene u odnosu na prvotnu varijantu.
Drago mi je da se ekipa odlučila na reprint.
Igra će imati i neke izmjene u odnosu na prvotnu varijantu.
Drago mi je da se ekipa odlučila na reprint.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Re: Machina Arcana - 2nd edition
Prototip nove edicije im je stigao, nisam pratio thread na Facebooku pa ne znam jesu li već objavili kako dograbiti kutiju ili će to ove srijede objaviti, ali ako ste uzbuđeni kao i ja oko ove igre, bacite oko https://www.facebook.com/MachinaArcana/ ... =3&theater:
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Game me nije previše očarao. Igrao sam prvi par puta i bio mi je tako tako, meh...Map design mi je bio isto nekako meh. Neka pravila nisu imala nimalo smisla, tipa ne možeš gađati nekoga tko stoji pokraj vrata, tako neka fora, ali tu je netko koga u potpunosti vidiš pokraj njega i mogao bi pucati po njemu, ali i dalje po tom drugome ne možeš pucati, jer ti smeta ovaj kojeg nevidiš,lol
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Awww, shucks, ali i dalje se nadam da će mene očarati, možda je drugo izdanje popravilo to sve. Zapravo, zagrijao sam se prvo bio za Arkham Horror, ali iskreno nemam živaca ni volje ni vremena igrati se sa slaganjem deckova, a MA mi je nekako najsličnija tome po moodu, minus deckovi koje treba slagati. Ako mi ne bude preskupa stvar sigurno ću si je uzeti (nadam se nekom domoljubnom popustu).
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Heads up, ako je tko zainteresiran, Kickstarter kampanja počinje danas u 5 sati po našem vremenu. Sudeći po svemu što sam vidio u zadnje vrijeme, igra je neusporedivo bolja u odnosu na prvu verziju. Ne znam, jer prvu nisam igrao, ali ova me jako JAKO zanima pa planiram podržati.
Ako ima među vama supportera prve verzije i želite podržati i ovu, za cijenu core seta od 50$ dobijete premium o 75. Eto.
Ako ima među vama supportera prve verzije i želite podržati i ovu, za cijenu core seta od 50$ dobijete premium o 75. Eto.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru CrazyBunnyGuy za post:
- grof
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Započela je kampanja od 23 dana i već su na 10%
https://www.kickstarter.com/projects/45 ... rom-beyond

- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Pola sata poslije i na 33%mado je napisao/la: 04 ruj 2018, 17:10 Započela je kampanja od 23 dana i već su na 10%![]()

- Ovi su korisnici zahvalili autoru CrazyBunnyGuy za post:
- sadistiko
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Novi update: skupili su preko $50.000 od ciljanih $30.000 a imaju još 22 dana do kraja, tako da, mislim da je uspješan funding
Što se tiče shippinga mislim da mi je Juraj natuknuo da će se moći preuzeti u Varaždinu kod nas, ali sad više nisam siguran vrijedi li to za novi edition ili je mislio da ga pitam za prvu verziju, ali provjerit ću, inače mislim da je za cijelu EU $15 ukoliko ne bude moguće lokalno preuzimanje, što je isto ok cijena čini mi se

Što se tiče shippinga mislim da mi je Juraj natuknuo da će se moći preuzeti u Varaždinu kod nas, ali sad više nisam siguran vrijedi li to za novi edition ili je mislio da ga pitam za prvu verziju, ali provjerit ću, inače mislim da je za cijelu EU $15 ukoliko ne bude moguće lokalno preuzimanje, što je isto ok cijena čini mi se
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Hoćete da službeno pitam ekipu oko dostave u naš MC?
- Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post:
- smurfORnot
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw